Bobrová otočila zápas ve druhém poločase


Branky


0

Svratka sahala v Bobrové na body, ale ve druhém poločase domácí otočili skóre zápasu.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Svratka vstřelila první jarní gól

Do Bobrové tentokrát přijela Svratka, která se po sérii jarních nezdarů propadla až na předposlední pozici.

 

Aktivněji začali domácí, hlavička Jirky Svobody ale skončila na boční síti. Pak ovšem domácí obrana trochu zaváhala a Zdeněk Kalina prostřelil klubko hráčů i gólmana a dal nejen první jarní gól Svratky, ale i ukončil Bobrové domácí sérii pěti zápasů po sobě s nulou.

 

Ta se tedy pustila do útočení, ale hostující obrana odolávala, naopak i domácím párkrát zatrnulo. Nejblíže k vyrovnání měl asi po půl hodině Petr Dvořák, ale jeho trestňák vytěsnil Šmahel na tyčku.

Bobrová dvakrát skórovala

Zřejmě hotovo mohlo být v samém úvodu druhé půle, kdy hosté prováhali dvě velmi slibné gólové situace. Takže přišel trest.

 

Nejprve se u lajny uvolnil Jirka Svoboda, navedl si balon ke středu a ranou k bližší tyči vyrovnal, pak skvěle našel Tomáš Hrbek ve velkém Michala Hájka a ten otočil skóre.

 

Ten mohl dát vzápětí pojistku, ale Šmahel se vytáhl, pak po trestném kopu Dana Roháčka opět zvonila hostům tyč.

 

Třetí gól domácí ale nedali, takže přišel dramaticky a nervy drásající závěr. Domácí přežili několik závarů u své brány, naopak sami nezvládli několik velmi nadějných brejků.

 

Vše vyvrcholilo v posledních vteřinách, kdy po rohu Míra Mašek zabránil na brankové čáře vyrovnání. Vzápětí rozhodčí naposledy písknul a domácí si zhluboka oddechli.



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Bobrová
Miroslav Roháček: Vydřené a vybojované vítězství. Zápas vůbec neodpovídal postavení týmů v tabulce. Hosté hráli dobře, v naší hře bylo až moc chyb a ztrát. Přesto jsme myslím měli dost možností dát třetí gól a nemuset se do poslední chvíle strachovat o tři body.

SK Svratka
Pavel Makovský: Ani vstřelený gól nám k důležitým třem bodům nepomohl. Hráči Bobrové hráli dobře a hrozili takřka z každé standardky. V závěru zápasu byli také fyzicky silnější a zápas si pohlídali. Může nás mrzet špatný úvod druhé půle, kdy jsem nedal další šanci a následně jsme inkasovali dva góly v rychlém sledu. Dokud nezačneme proměňovat šance tak si výhru nezasloužíme! Z jarních zápasů byla Bobrová podle mě nejlepší soupeř s jakým jsme zatím hráli.



Počet diváků: 63. Rozhodčí: STRATENÝ Michal - LANDSMAN David, ŽĎÁNSKÝ Zdeněk.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.