1:3
(0:2)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

29.04.2017 16:00

19.kolo, Vysočina | Žďár nad Sázavou | Okresní přebor , 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Osová Bítýška vyhrála v Křižanově souboj dvou sousedů v tabulce


Branky


0

Osová Bítýška se hlavně výkonem v prvním poločase postarala o výhru v Křižanově.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Osová Bítýška se dostala do dvougólového vedení

Po deštivých dnech, vyběhli v sobotu na dobře připravený křižanovský trávník dva sousedé v tabulce.

Lépe postavená Osová Bitýška však na půdě dnešního soupeře body v posledních utkáních neloupila.

Do utkání vstoupili lépe hosté a hned z první vážné akce udeřili. V 7.min se na pravé straně prosadil Zdeněk Mucha a jeho ostrý cent dokázal v malém pokutovém území poslat za záda Petra Bajera střílející Ondřej Liška. Hra domácích byla nervózní a útočící hráči se jen těžko prosazovali přes dobrou obranu hostí. Po čtvrt hodince se zastřeloval Marek Navrátil, ale jeho střela jen těsně míjela vzdálenější tyč. Další gólová situace přišla ve 23.minutě. Na své lajně se opět uvolnil aktivní Zdeněk Mucha, poslal míč do vápna, křižanovská obrana tento míč odvrátila pouze na velké vápno, kde se k odraženému míči dostal Marek Navrátil a tvrdou střelou propálil vše, co mu stálo v cestě.

 

Křižanov se probral až v další části první půle, kdy dostal možnost zahrávat několik rohových kopů. Ty dělaly hostům velké potíže, ovšem ke smůle domácích se žádný balón neodrazil na kopačky křižanovských hráčů. V největší šanci domácích během první půle byl Filip Trnka. Ten si našel přihrávku od spoluhráče, ale z malého vápna nedokázal prostřelit Jaroslava Hršela. Ten svůj tým podržel výborným zákrokem.  Do šaten tak odcházeli spokojeni hosté.

 

 

Křižanov snížil, ale hosté v závěru potvrdili vítězství

Křižanov chtěl v druhé půli ještě s výsledkem něco udělat a snažil se prokousávat do zakončení. Pozorná obrana hostí jim však příliš možností k zakončení nenabídla. Optickou převahu přetavili nakonec domácí v gólovou akci. Centr do vápna vyslal Pavel Kaštan, zde míče zmocnil Leoš Burian, jenž vybídl k zakončení Romana Navrátila. Ten ve skluzu poklízel míč na zadní tyči do odkryté brány.

 

Tato jiskra naděje domácí nakopla a tlačili se stále více do útoku. Zanedlouho měl na kopačkách vyrovnání Filip Trnka. Dnes mu však nebylo přáno a v gólové situaci napálil míč do boční sítě. Křižanov hrál již vabank a otvíral tak svá zadní vrátka pro rychlé brejky hostující Bitýšky. Jeden z nich využil muž zápasu Zdeněk Mucha a své sólo zakončil střelou po zemi vedle vybíhajícího Bajera. 



Ohlasy k zápasu


SK FC Křižanov
Josef Milota: V dnešním utkání byli hosté fotbalovější a efektivnější. Na gólové příležitosti jsme se jim vyrovnali, ale strašně se na gól nadřeme. Jestli nebudeme proměňovat naše šance, bude nás to stát body jako dnes.

SK Osová Bítýška
Pavel Machát: Opět jako ve všech zápasech od začátku jara jsme bojovali s marodkou. I přesto se nám první poločas herně velice vydařil, byli jsme lepším týmem a zaslouženě vedli 2:0. Domácí hrozili z dobře zahrávaných rohů, ale vyloženou šanci si z nich nevytvořili. Druhý poločas už tak pohledný nebyl, docházely nám síly, ale i tak jsme si vypracovali několik gólových příležitostí, ze kterých jsme nakonec jednu proměnili. Děkuji klukům za poctivě odmakaný zápas.



Sestavy


SK FC Křižanov
P. Bajer [-] - J. Stupka [-] , J. Uhlíř [-] , P. Kaštan [-] , J. Milota [-] - D. Nobicht [-] , M. Petr [-] , D. Fendrych [-] - R. Navrátil [-] , L. Burian [-] (80. M. Král [-] ) , F. Trnka [-] (87. M. Sklenář [-] )

SK Osová Bítýška
J. Hršel [-] - T. Malý [-] , T. Karmazín [-] , P. Večeřa [-] , A. Trojan [-] - M. Navrátil [-] , Z. Mucha [-] , J. Malý [-] (77. P. Habán [-] ) , M. Klusák [-] - P. Jelínek [-] , O. Liška [-] -

ŽK: 55. M. Klusák , 62. P. Jelínek .
Hráči zápasu: R. Navrátil - Z. Mucha , O. Liška .
Počet diváků: 100. Rozhodčí: ŠOUSTAR Jaroslav - KŘÍŽ Daniel, MACH ING. Josef.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.