F. Toman 40. (p.)
P. Němec 76.
2:2
(1:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

26.03.2017 15:00

14.kolo, Vysočina | Žďár nad Sázavou | Okresní přebor , 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

V Počítkách se body dělily


Branky


40. F. Toman (p.) , 76. P. Němec - 31. J. Svoboda , 86. P. Dvořák
0

Souboj dvou celků z horní poloviny tabulky skončil nerozhodně.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

V prvním poločase padly dvě branky

Počítky nastoupily k prvnímu jarnímu utkání s odhodláním zvítězit. Do sestavy se dostala nová posila Petr Beneš a velký comeback zažil staronový kapitán František Šustr. Od úvodu utkání se hrál vyrovnaný fotbal ve vysokém tempu. První vyloženou šanci utkání měly Počítky, ale střela Halamky šla jen těsně mimo. Osmělili se i hosté ale první šance Svobody byla nevyužita. První branka utkání padla ve 31. minutě. To se J. Svoboda obtočil kolem domácího obránce a tvrdou střelou poslal hosty do vedení. Těsně před koncem prvního poločasu se Počítky dočkaly vyrovnání. Po faulu na Schneidera se zahrával pokutový kop a František Toman s přehledem proměnil. Do kabin se šlo za stavu 1:1.

Bobrová vyrovnala v závěru

Druhý poločas se dlouho čekalo na vyloženou šanci. První z nich měli hosté, ale z nepochopitelného důvodu selhal ve vyložené šanci hostující útočník, když zhruba z 5 metrů přestřelil prázdnou branku. Poté měl velkou šanci domácí Schneider, ale hostující obránce vykopl míč z brankové čáry. Do vedení se dostaly Počítky. Pavel Němec se v 76. minutě nejlépe orientoval v malém vápně a pohotově uklidil míč do hostující branky. Bobrová se ihned vrhla do útoku a přitlačila Počítky. Výsledkem toho byla vyrovnávací branka v 87. minutě. Střelcem byl Dvořák, který přesnou hlavičkou překonal výborně chytajícího brankáře Šobeje. Utkání ukončil hvizd rozhodčího Šoustara, který se svými kolegy předvedl výborný výkon.



Ohlasy k zápasu


SK Transformátor Počítky
Rostislav Ptáček: Na první jarní kolo se hrál dobrý fotbal. Škoda obdržené branky v závěru, ale asi spravedlivá dělba bodů.

TJ Sokol Bobrová
Miroslav Roháček: Bod z Počítek samozřejmě bereme, i když naše další šance vypadaly vyloženější a v závěru jsme dali břevno. Naopak jednou musel v bráně zaskočit náš stoper. Nejlepším našim hráčem byl Petr Dvořák.



Sestavy


SK Transformátor Počítky
D. Šobej [-] - F. Toman [-] , D. Odehnal [-] , M. Řeháček [-] , T. Straka [-] - A. Svoboda [-] (60. P. Němec [-] ) , R. Schneider [-] (80. L. Sláma [-] ) , P. Beneš [-] (75. R. Blažíček [-] ) - R. Halámka [-] (60. M. Kuřítko [-] ) , D. Bednář [-] , F. Šustr [-] (46. P. Hájek [-] )

TJ Sokol Bobrová
T. Flek [-] - J. Svoboda [-] , T. Podborský [-] (65. T. Hrbek [-] ) , V. Křepela [-] , M. Hájek [-] , P. Dvořák [-] , D. Roháček [-] , M. Mašek [-] , L. Křepela [-] , J. Trnka [-] (35. O. Hlushchenko [-] ) , J. Stupka [-]

Hráči zápasu: P. Němec - P. Dvořák .
Počet diváků: 100. Rozhodčí: ŠOUSTAR Jaroslav - UHLÍŘ Zdeněk, ŽĎÁNSKÝ Zdeněk.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.