0:5
(0:4)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

26.03.2017 15:00

14.kolo, Vysočina | Žďár nad Sázavou | Okresní přebor , 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Vír v domácím prostředí vyhořel a odnesl si od Křižanova pětibrankový příděl


Branky


0

Po zimní pauze přivítal na svém hřišti poslední Vír soupeře z Křižanova. Hosté si z posledního měření sil na tomto hřišti odvezli prohru 3:0. Za pěkného počasí, avšak na někde měkkém podkladu se tak nedal určit před úvodním hvizdem zcela jasný favorit. Šance tedy byly rozdány 50 na 50.

 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Křižanov nasázel za necelou čtvrthodinu čtyři branky

Obě mužstva se zpočátku s přírodním trávníkem spíše seznamovaly. Po prvních nepřesnostech se míč usadil na kopačkách hráčů z Křižanova a ti se snažili hledat cestu k zakončení. Domácím se již po necelé čtvrt hodince zranil D.Šenkýř a jejich výkonu to zcela jistě nepomohlo. Křižanov si během následujících minut vytvořit hned tři gólové příležitosti. Nejprve neuspěl P.Kaštal, následně ani R.Navrátil a třetího v řadě F.Trnku vychytal z bezprostřední blízkosti na brankové čáře J.Preisler.

Hosté se dočkali a šli přeci jednou do vedení. Pěkný balón za obranu vyslal D.Nobicht a P.Kaštan dokázal přehodil vyběhnuvšího J.Preislera. O další čtyři minuty později si do uličky na pas D.Nobichta naběhl a R.Navrátil, posunul se do vápna a českou placírkou (bodlem) posunul svůj tým do dvoubrankového vedení. V tu chvíli byla obrana Víru pod stálým tlakem a hostům se dařilo dobře kombinovat. Nákop za obranu využil F.Trnka  a obstřelil gólmana. Svůj druhý zásah v utkání si tento hráč připsal za malou chvíli, když po ose Nobicht – Kaštan propálil míč mezi nohama J.Preislera.

 

Křižanov mohl dovršit pětibrankový rozdíl ještě do poločasu, ale po faulu na R.Navrátla se dostal do velmi slibné šance P.Kaštan, ale nevyužil ji. Rozhodčí tuto situaci vyhodnotil jako výhodu pro hostující tým. Do šaten, tak odcházeli s velkou pohodou hosté.

Ve druhé půli již padla jen jedna branka

Do druhého poločasu se osmělili i domácí. Nejprve zahrozili dalekonosnou ranou z přímého kopu, jenž míjela jen těsně horní roh Bajerovi brány. Při dalším závaru ve vápně se křižanovským nepodařilo odvrátit míč do bezpečí a domácí jej opět nasměřovali na svatyni P.Bajera, ovšem k jejich smůle se čestného zásahu nedočkali a orazítkovali jen tyč. Křižanov tyto chvilky přežil bez inkasované branky a začal kontrolovat své vedení. Pěkné kombinace se už i tak na těžkém terénu Křižanovu dařily a udržoval si stálý tlak. V sedmdesáté minutě se k odraženému míči dostal D.Nobicht a jeho technická střela zapadla přesně k tyči. Křižanov přidal i šestý gól, ale střídající L.Burian byl v offsaidovém postavení. První jarní body si tak odvážejí po dnešním utkání hráči z Křižanova. Vír bude muset věřit v další utkání, aby se mohl odpíchnout ode dna tabulky.

 



Ohlasy k zápasu


Jiskra Vír
Petr Šenkýř: Hosté z Křižanova byli po celý první poločas jasně lepší měli několik šancí a čtyři z toho využily po hrubých chybách domacích. Druhý poločas už byl vyrovnaný obě strany měli dvě brankové příležitosti, ale branku vstřelili jen hosté a tak si odvezly zaslouženě všechny body. Domácím chybělo pět hráčů základní sestavy a ještě se z kraje zápasu zranil David Šenkýř.Doufám, že se do příštího kola někdo z kluků uzdraví a že budeme moct hrát lepší fotbal.

SK FC Křižanov
Josef Milota: Po nepříliš přesvědčivé přípravě jsme odjížděli na půdu posledního Víru s respektem. Přeci jenom jsme zde minule nevstřelili žádný gól a doma uhráli jen remízu. Hráči mě však svým přístupem mile překvapili. Vycházela nám spousta kombinací a z toho pramenily i naše gólové příležitosti. Dnes jsme byli efektivní a po prvním poločase bylo již rozhodnuto. Věřím, že si kluci nechali i nějaký gól na příští víkend do derby s Jívovím.



Sestavy


Jiskra Vír
J. Preisler [-] - L. Viktorin [-] , K. Řehoř [-] , T. Piskač [-] - R. Škrabal [-] (78. K. Coural [-] ) , V. Purč [-] (84. J. Skoumal [-] ) , V. Skoumal [-] , D. Šenkýř [-] (12. M. Matuška [-] ) - L. Piskač [-] , M. Kulpa [-] (81. P. Jílek [-] ) , O. Rychlý [-] (53. J. Smolík [-] )

SK FC Křižanov
P. Bajer [-] - J. Milota [-] , P. Kaštan [-] (56. L. Burian [-] ) , J. Uhlíř [-] , D. Invald [-] , J. Stupka [-] - J. Endlicher [-] , M. Petr [-] , D. Nobicht [-] - F. Trnka [-] (49. D. Fendrych [-] ) , R. Navrátil [-] -

ŽK: 26. L. Piskač , 42. R. Škrabal , 76. M. Matuška - 34. J. Milota , 88. J. Uhlíř .
Hráči zápasu: J. Uhlíř , F. Trnka .
Počet diváků: 53. Rozhodčí: BULA Nikola - STRATENÝ Michal, HROMÁDKA Miroslav.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.