Marek Vařílek rozhodl ve Svratce dvěma brankami


Branky


0

V souboji dvou týmů z opačných pólů tabulky se ve Svratce prosadila Osová Bítýška a odváží si domů tři body.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Marek Vařílek otevřel skóre zápasu

Do Svratky, která po podzimní části sezonyy opanovala jedenáctou příčku tabulky, přijela po polovině soutěže čtvrtá Osová Bítýška. Na dobře připraveném trávníku lépe začali domácí a první čtvrthodinu sevřeli svého soupeře na jeho polovině. Největší šanci zahodil po přihrávce Jana Mládka, Martin Ondra. Ale hned první větší šance hostů skončila brankou. Po zaváhání domácí obrany se prosadil v zápase poprvé v 18. minutě nejlepší střelec soutěže Marek Vařílek - 0:1. Zbytek první půle se domácí Svratka snažila o vyrovnání, ale její pološance ke skórování nevedly. 

Osová Bítýška potvrdila brankou vítězství

Do druhé půle vstoupily domácí s odhodláním zápas otočit, ale jejich snaha narážela na pevnou obranu hostí. Slušná návštěva na tomto utkání 100 diváků dále viděla zápas bez šancí a když už to vypadalo, že by se domácí mohli dostat do náznaku šance jejich přečíslení zhatil dobrým vyběhnutím hostující gólman. Vzruch na obou stranách tak přišla nejprve v 78. minutě, kdy fauloval ze zadu hostující Tomáš Karmazín a z ruky rozhodčího Miroslava Konigaa viděl rovnou červenou kartu. Hned o minutu později však domácí David Mayer uviděl druhou žlutou kartu v utkání a i on se musel jít předčasně sprchovat. Úplné rozhodnutí zápasu tak přišlo v 87. minutě, kdy se opět trefil Marek Vařílek. Tentokrát se radoval po rozehraném rohovém kopu 0:2. Domácím tak jarní premiéra nevyšla, hosté se naopak tímto vítězstvím po zaváhání Hamrů dostaly již na třetí příčku tabulky.



Ohlasy k zápasu


SK Svratka
Pavel Makovský: Chtěli jsme navázat na povedenou přípravu, kdy jsme vyhráli všechny 3 zápasy, a udržet doma 3 body. Soupeř z Osové Bítýšky nebyl tak nebezpečný, a proto nás prohra o to víc mrzí. V zápase jsme měli územní převahu, ale většinou jsme před vápnem ztráceli míče. Poté jsme na rozdíl od soupeře nevyužili jasnou gólovou příležitost a sami tak inkasovali. V druhém poločase jsme měli hodně standartních situací, ale nezahrávali jsme je dobře a žádnou gólovou situaci si nevypracovali. Soupeř byl v útoku efektivnější a ze 3 šancí dal 2 góly, proto se teď musíme se zvednout a překvapit v Hamrech.

SK Osová Bítýška
Pavel Machát: Ustáli jsme velký tlak domácích na začátku zápasu bez vážnějšího ohrožení naší branky. Po vstřelení prvního gólu se naše hra uklidnila a myslím, že jsme byli lepším týmem do konce poločasu. Oproti prvnímu jsme začátek druhého poločasu měli plně pod kontrolou a celý poločas jsme museli jen odolávat nakopávaným míčům domácích a proto hra připomínala spíš boj než hezký fotbal. Vítězství ve Svratce bez chybějících opor si ceníme, protože body se odtud vozí velmi těžko. Děkuji hráčům za poctivě odbojovaný zápas a gratuluji Markovi ke dvěma gólům.



Počet diváků: 100. Rozhodčí: KÖNIG Miroslav - MACH ING. Josef, ROTKOVSKÝ Petr.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.