3:0
(0:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

28.05.2017 17:00

25.kolo, Moravskoslezský | 1.B třída sk. D, 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Tichá podruhé v řadě neinkasovala a po výhře nad Kateřinicemi má záchranu na dosah


Branky


0

Jedno z klíčových utkání jarní části fotbalisté Tiché zvládli, když ve 25. kole CANIS 1.B třídy, sk. D porazili Kateřinice 3:0. Tři kola před koncem sezony tak mají takřka jistou záchranu.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

První výraznější vzrušení přinesla 12. minuta, v níž Marsinův pokus nešťastně přizvedl Matúš a couvající brankář Pikulík měl plné ruce práce, aby nečekaný lob vyškrábl zpod břevna na rohový kop. O chvíli později mohl skórovat Jakub Štefek, jenže po nabídce Fajčáka mířil pouze do Rubiny.

Po dvaceti minutách to ze stejného místa zkusil Fojtík, ale taktéž on narazil na hostujícího gólmana. Na opačné straně mohl otevřít skóre Niemczyk, jenž po jediné minele domácí defenzivy postupoval sám na Pikulíka. Tomu sice udělal kličku, ale vracející se Kaša dokázal srazit jeho ránu na rohový kop.

Závěr prvního poločasu ovládla dvojice Fojtík, Zdarsa. Prvně jmenovaný našel dvěma ideálními centry svého spoluhráče, avšak jeho první střelu srazili hosté na rohový kop a ve druhém případě mířil z bezprostřední blízkosti těsně vedle! I proto odcházeli hráči do kabin za bezbrankového stavu.

 

Zatímco první dějství nabídlo vyrovnanou podívanou, druhá část už byla čistě v režii Tichavjanů. Ve 47. minutě ještě Jakub Štefek neuspěl, když těsně minul horní růžek, ale o devět minut později už se domácí radovali. Na Fojtíkův roh si naskočil kapitán Sládeček a Rubinovi nedal šanci zasáhnout – 1:0.

Také pro toto klání měl trenér Janáč starosti se sestavou, když postrádal čtyři hráče a další kvarteto začalo utkání pouze na lavičce. Z nepříjemné situace se však stala výhoda, neboť střídající hráči zápas rozhodli. Jako první se prosadil Mička, jenž po Sládečkově patičce propálil Rubinu – 2:0.

V 75. minutě už domácí vedli o tři branky, když se krátce po svém příchodu na hrací plochu trefil Ondřej Švrček – 3:0. Poslední šanci utkání měli na svědomí Matěj Vaněk a Radim Švrček. Jelikož ale Vaněk napálil pouze břevno a Švrček dorážel vedle, na tříbrankovém vítězství Tiché už se nic nezměnilo.

 

zdroj: http://fotbalticha.regionycr.cz



Ohlasy k zápasu


SK Tichá
Miroslav Janáč (trenér): Znovu jsme hráli bez šesti hráčů. První poločas byl vyrovnaný a bylo vidět, že se hraje o záchranu. Ve druhém poločase jsme ale byli, i díky prostřídání, jasně lepší, soupeř fyzicky odešel a nakonec jsme mohli vyhrát i vyšším rozdílem. Takový průběh jara jsem v trenérské kariéře ještě nezažil, protože se nestalo, že by rozhodčí nějak vědomě poškodil nějaký tým například vymyšlenou penaltou či nesmyslným vyloučením. Z toho mám radost a doufám, že se to zlepšuje směrem k lepšímu. Takhle by to mělo vypadat.

TJ Sokol Kateřinice
Bohuslav Polášek (sekretář): V prvním poločase jsme byli vyrovnaným soupeřem a vytvářeli jsme si i gólové šance, které jsme bohužel neproměnili. Druhý poločas už byl plně v režii domácích a vítězství Tiché bylo naprosto zasloužené.



Sestavy


SK Tichá
V. Pikulík [-] - P. Zdarsa [-] (74. R. Švrček [-] ) , P. Vrána [-] (72. O. Švrček [-] ) , L. Petřík [-] , J. Štefek [-] (68. D. Sobota [-] ) , P. Fojtík [-] (78. M. Vaněk [-] ) , M. Tománek [-] (60. J. Míčka [-] ) , D. Fajčák [-] , R. Sládeček [-] , M. Matúš [-] , P. Kaša [-]

TJ Sokol Kateřinice
D. Rubina [-] - J. Niemczyk [-] , J. Tyleček [-] , D. Lys [-] , T. Bittala [-] , L. Kavka [-] , D. Marsina [-] (75. P. Michálek [-] ) , F. Kocourek [-] , L. Richter [-] (72. M. Kabát [-] ) , M. Bittala [-] (77. D. Richter [-] ) , J. Janeček [-]

ŽK: 21. M. Tománek , 44. P. Zdarsa , 64. D. Fajčák - 25. D. Marsina , 88. T. Bittala , 89. L. Kavka .
Počet diváků: 68. Rozhodčí: VIDLIČKA Daniel - FAJKUS Josef, TOMAI Martin.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.