J. Mička 76. (vl.)
1:1
(0:1)
40. R. Jalůvka (vl.)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

27.05.2017 17:00

25.kolo, Moravskoslezský | 1.B třída sk. D, 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Góly se střílely pouze do vlastní sítě


Branky


76. J. Mička (vl.) - 40. R. Jalůvka (vl.)
0

První zamířili do vlastní sítě domácí a ve druhém poločase je napodobili hosté a zápas skončil remízou.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Zajímavý byl souboj mezi Vlčovicemí-Mniším a Mořkovem. Úspěšnými střelci byli pouze kapitání svých mužstev, kteří ale oba zamířili do vlastní sítě. Domácí eskadra začala aktivněji, ale tempo hry domácí diktovali pouze v úvodní desetiminutovce. Pak už otěže prvního poločasu třímal v rukou Mořkov. Hostům se navíc v závěru první půle podařilo jít do vedení, když střelecký pokus zdálky tečoval za záda svého brankáře domácí kapitán Jalůvka - 0:1. Vlčovice mohly srovnat okamžitě. Dostaly možnost zahrávat pokutový kop, když byl faulován právě Jalůvka. Hanzelka sice pentli proměnil, ale rozhodčí nechal pokutový kop opakovat za předčasné vběhnutí domácích hráčů a opakovaný pokus poslal Hanzelka nad bránu. 

 

Domácí se po přestávkové pauze snažili o vyrovnání skóre a velmi dlouho jejich snaha vyznívala naprázdno. Teprve čtvrthodiny před konečným hvizdem rozhodčího, když Nalazník zahrával rohový kop a hostující kapitán Mička si jej usměrnil do vlastní brány - 1:1. Vlčovice se poté ještě hnaly za obratem ve skóre, ale k vážnější šanci se moc nedostaly. Naopak to byli hosté, kdo mohl vyhrát, ale Bajger pálil pouze do břevna. Zápas tak skončil remízou.



Ohlasy k zápasu


FC Vlčovice - Mniší
Vladan Rek (trenér): Musím uznat, že soupeř byl lepší. Náš výkon ale hodně ovlivnila neuznaná penalta. Ve druhém poločase jsme to prostřídali a poslal jsem do hry i Petra Drozda, který tomu dodal klid, ale bohužel jsme celkově nehráli tak, jak bychom měl.

TJ Mořkov
Pavel Kunc (trenér): Na některých klucích už to bylo ke konci utkání znát, protože na to nejsou zvyklí. Nicméně potom, co jsme se dostali do vedení a přežili i penaltu domácích, tak jsme věřili, že si odvezeme všechny body. Pak jsme ale propadli u rohu, potom jsme dali břevno a tak musíme brát i bod. Kluci zaslouží pochvalu, protože výkony, které podávají, konečně dokáží přetavit v body. Zbývají nám ještě tři utkání do konce a já věřím, že v tom budeme pokračovat, a že se zachráníme.



Sestavy


FC Vlčovice - Mniší
J. Špaček [-] - K. Myšák [-] (20. D. Kučera [-] ) , D. Varga [-] (65. M. Světlík [-] ) , R. Jalůvka [-] , L. Názalaník [-] , L. Polášek [-] , J. Jalůvka [-] , D. Hanzelka [-] (67. P. Drozd [-] ) , M. Busek [-] , L. Velička [-] , O. Slezák [-] (72. P. Balatka [-] )

TJ Mořkov
J. Pospěch [-] - J. Mička [-] , D. Kudělka [-] , M. Hrubý [-] , L. Černoch [-] (69. T. Kunc [-] ) , M. Pop [-] , M. Bajger [-] , M. Machač [-] (90. P. Kučera [-] ) , M. Galia [-] , Z. Hromádka [-] , T. Kučera [-]

ŽK: 56. D. Kučera , 62. D. Hanzelka - 90. J. Mička , 90. D. Kudělka .
Počet diváků: 120. Rozhodčí: ANDRÝSEK Nikola - KRIŠTOF Adam, HYKL Dominik.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.