0:0
(0:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

27.05.2017 17:00

25.kolo, Moravskoslezský | 1.B třída sk. D, 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Diváci na branku čekali marně


Branky


0

Obě družiny nechaly přesnou střeleckou mušku doma, a proto se body dělí mezi ně. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Oslabená Kopřivnice nastupovala proti třetímu mužstvu tabulky. V prvním dějství si domácí družina z Kopřivnice vypracovala několik slibných šancí, které ale nedotáhli do konce. Dvakrát z hranice šestnáctky vypálil Ollender, ale jeho pokusy pacifikoval hsotující brankář Strnadel. Pak se dostali do otevřené obrany hostů postupně Ollender s Hruškou, ale oba pokusy ztroskotaly na finální přihrávce. Hosté byli silní na míči, a několikrát dokázali přečíslit, ale domácí spolehlivá v čele s brankářem Beňem všem atakům dokázala odolat. Do kabin se šlo za bezbrankového stavu.

 

Kopřivnice přeskupila hru Hosté po celý druhý poločas hrozili dlouhými nákopy za obranu, ale ty nenacházely ty správné adresáty. A to co prošlo, tak pochytal domácí strážce svatyně. Domácí naopak zahrozili střelou Fendricha asi z šetnácti metrů, která ale svůj cíl nedokázala najít. Další průnik agilního Ollendera, který obešel hostujícího zadáka, skončil v zámezí. Tři minut před koncem se naskytla domácím možnost přímého kopu z nadějné vzdálenosti, ale Okřesík mířil jen do zdi. Na konci zápasu se už nic nestalo a obe družiny se spokojily s dělbou bodů. 



Ohlasy k zápasu


FC Kopřivnice
Svatopluk Chrobák (trenér): Na začátku jsme měli nějaké šance, ale neproměnili jsme je. Hosté pak byli silní na míči, naše napadání nebylo tolik účinné a Starý Jičín nás několikrát přečíslil. Spolehlivá obrana s gólmanem si ale vždy dokázala poradit. Ve druhém poločase jsme udělali změny v rozestavení, ale skóre už zůstalo stejné.

FK Starý Jičín
Radek Kreml (trenér): Pro oko diváka to asi nebylo moc pohledné utkání. My jsme si před zápasem stanovili nějakou taktiku a klukům se ji dařilo dodržovat.Takže moje očekávání zápas splnil, i když se nám nepodařilo dát gól. Kluci se přesvědčili, že jenom obyčejné mluvení jim ušetří spoustu práce. Šancí moc nebylo, protože chyběla lepší finální přihrávka.



Sestavy


FC Kopřivnice
T. Beňo [-] - M. Makový [-] (87. P. Kramoliš [-] ) , J. Okřesík [-] , V. Pala [-] (83. M. Hradečný [-] ) , T. Nenutil [-] , D. Hruška [-] - T. Fendrich [-] , J. Špaček [-] , P. Okřesík [-] - M. Košárek [-] , J. Ollender [-] -

FK Starý Jičín
M. Strnadel [-] - M. Podešva [-] , M. Novotný [-] (88. R. Glogar [-] ) , F. Bartoň [-] , D. Petr [-] , J. Jurajda [-] , D. Hatlapatka [-] , D. Janovský [-] , L. Bajer [-] , A. Kotešovec [-] , M. Šrom [-]

ŽK: 82. A. Kotešovec .
Počet diváků: 98. Rozhodčí: KOLARSKÝ Michal - ŠVEC Marek, CHÝLEK Martin.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.