M. Lebica 17.
Z. Kadlčák 59. (p.)
O. Ogon 88.
3:1
(1:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

21.05.2017 17:00

24.kolo, Moravskoslezský | 1.B třída sk. D, 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Jistebník potvrdil pozici lídra


Branky


17. M. Lebica , 59. Z. Kadlčák (p.) , 88. O. Ogon - 48. L. Názalaník
0

Po poločasovém vedení Jistebníku, dokázali hosté srovnat hned na začátku druhé půle. Lídr tabulky, ale reagoval dvěmi góly a zajistil si tři body. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Vedoucí celek tabulky z Jistebníku přivítal na svém hřišti celek z Vlčovic Mniší, kterému se v jarní části sezóny vůbec nedaří. Přesto na hřišti lídra podali hosté sympatický výkon a Jistebník se na výhru hodně nadřít. V prvním poločase byli hosté nebezpečnější. Veličkův pokus však zastavila branková konstrukce. Jistebník udeřil hned z první své vážnější šance, když po rohovém kopu ještě stačil zasáhnout hostující brankář Sokolovský, ale po následné trmě vrmě dotlačil balon do kasy Lebica - 1:0. Hosté pak nadále byli aktivnější, ale Poláška dokázal vylapat brankář Krayzel. Poločasový stav byl tedy 1:0 pro domácí. 

 

Start do druhého dějství měla lepší hostující ekipa, když tři minuty po přestávce našel Polášek Názalaníka a ten křížnou ranou vyrovnal skóre zápasu - 1:1. V 59. minutě střídající kanonýr Kadlčák zařídil penaltu, když byl faulován ve vápně, a proti všem pravidlům si postavil míč na značku pokutového kopu a zkušeně zavěsil - 2:1. Vlčovice pak začaly hrát na tři útočníky a vrhly své síly na zteč domácí obrany. V hostující defenzivě tak vznikala okénka, a jedno z nich Jistebník využil dvě minuty před koncem, když Ogon zatáhl balon, uvolnil se a přízemní střelou pokořil hostujícího brankáře - 3:1.



Ohlasy k zápasu


TJ Jistebník
Martin Štverka (trenér, novojicinsky.denik.cz): Šlo vidět, že soupeř k nám přijel nabuzený. Hrál poctivě zezadu, žádný míč pro něho nebyl ztracený a navíc byl povzbuzený nedávnou výhrou s Jeseníkem. My jsme do utkání vstoupili nervózně a soupeř, který hrál hlavně v první půli opravdu dobře, neproměnil dvě vyložené šance. Hodně nás uklidnil druhý gól, ale dlouho se nám nedařila vstřelit uklidňující branka. Utkání bylo hodně těžké a výsledek se nerodil vůbec lehce, protože tři body jsme vydřeli, ale nakonec zaslouženě.

FC Vlčovice - Mniší
Vladan Rek (trenér, novojicinsky.denik.cz): Byl to náš nejlepší jarní výkon. Myslím si, že v prvním poločase jsme byli lepší, ale bohužel jsme neproměnili tutovky. Ve druhé půli jsme vyrovnali, ale rozhodčí pak odpískal dosti spornou penaltu. Závěr utkání byl z obou stran bojovný, ale Jistebník si nakonec vítězství pohlídal.



Sestavy


TJ Jistebník
P. Krayzel [-] - M. Prčík [-] , L. Pietras [-] , J. Štandl [-] (54. Z. Kadlčák [-] ) - O. Ogon [-] (90. T. Vykydal [-] ) , D. Štverka [-] , M. Raška [-] , L. Košina [-] (76. O. Veselý [-] ) , F. Kadlčák [-] - M. Pasker [-] (79. M. Tyleček [-] ) , M. Lebica [-]

FC Vlčovice - Mniší
I. Sokolovský [-] - L. Velička [-] , A. Černošek [-] , D. Varga [-] (73. P. Balatka [-] ) , K. Myšák [-] (86. L. Harabiš [-] ) , L. Názalaník [-] , L. Polášek [-] , J. Jalůvka [-] , D. Hanzelka [-] (60. O. Slezák [-] ) , M. Busek [-] (82. M. Světlík [-] ) , R. Jalůvka [-]

ŽK: 51. M. Lebica , 66. M. Pasker , 70. M. Raška - 58. D. Hanzelka , 63. L. Harabiš , 63. M. Busek .
Počet diváků: 80. Rozhodčí: BORÁŇ Tomáš - MITURA Michal, VRANAY Vojtěch.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.