1:0
(0:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

21.05.2017 17:00

24.kolo, Moravskoslezský | 1.B třída sk. D, 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Kudělka rozhodl v poslední minutě


Branky


0

Zápas spěl pomalu k remíze, ale domácí Kudlěka byl proti a rozhodl přesným zásahem pár sekund před koncem zápasu. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Mořkov přivítal na svém hřišti celek Oder. Úvod prvního dějství se na hřišti odehrávala vyrovnaná partie. S přibývajícím časem začala mít navrch domácí eskadra a začala se dostávat více k zakončení, ale Oderská defenziva dokázala jejich nájezdům odolat. Na druhé straně domácí brankář Pospěch byl skoro bez práce a mohl se pouze opalovat. Na přestávkovou pauzu šla obě mužstva za bezbrankového stavu. 

 

Hned po příchodu z kabin se Mořkovu naskytla možnost kopat pokutový kop. Pentli však bravurním zákrokem zlikvidoval hostující brankář Mališ. Mořkov s potupem času začal otevírat zadní vrátka, a Odrám se naskýtala možnost podnikat výpady do otevřené obrany. Samostatný únik Bíleho ale správný cíl nenašel. Hlavička hostujícího Strempka taky mezi tři tyče nezamířila. Pumelici Fraise dokázal vyrazit střážce domácí svatyně Pospěch do bezpečí. Když se už pomalu blížil zápas k bezbrankové remíze, tak se opřel do míče domácí Kudělka, a míč se zatřepetal až v hostující síti - 1:0. Mořkov tak získal v honbě za záchranou důležité tři body.  



Ohlasy k zápasu


TJ Mořkov
Pavel Kunc (trenér, novojicinsky.denik.cz): Po opatrném vstupu do utkání jsme získali převahu a tu udržovali po celé utkání. Jen škoda pro nás, že jsme z mnoha šancí nedokázali dřív rozhodnout, protože hosté na konci utkání začali hrozit z brejků. Kluci hráli trpělivě, ale s přibývajícím časem už bylo znát, že se v zakončení dostáváme do křeče. Nakonec nás vysvobodil krásnou ranou Kudělka a mohli jsme si z zhluboka oddechnout, protože jsme tyhle body nutně potřebovali a po průběhu utkání by pro nás byla remíza velká ztráta.

TJ Odry
Jan Stibůrek (trenér, novojicinsky.denik.cz): V prvním poločase jsme opravdu moc nehrozili. Domácí se snažili, měli tam několik skrumáží, ale při šancích byli nepřesní. My jsme sice bojovali, ale finální fáze nám scházela. Penalta byla podle nás vymyšlená a je smutné, když si to dovolí rozhodčí i před delegátem. Domácí to pak postupně otevřeli a my jsme tam měli možnosti, jak zápas rozhodnout, ale bohužel se tak nestalo. Když už se zdálo, že si odvezeme alespoň bod, tak jsme naprosto přestali hrát a neuvěřitelnou nekoncentrovaností jsme domácím povolili vstřelit vítěznou branku. Zbytečně jsme tak v poslední minutě ztratili alespoň bod.



Sestavy


TJ Mořkov
J. Pospěch [-] - J. Mička [-] , D. Kudělka [-] , M. Hrubý [-] , L. Černoch [-] (65. J. Stecula [-] ) , M. Pop [-] , M. Bajger [-] , M. Machač [-] , M. Galia [-] , Z. Hromádka [-] , T. Kučera [-]

TJ Odry
R. Mališ [-] - J. Paszko [-] , D. Strempek [-] (89. K. Mikunda [-] ) , T. Němeček [-] , J. Konrád [-] , J. Vidlák [-] , R. Šima [-] (46. D. Frais [-] ) , L. Hurta [-] , F. Veselý [-] , J. Rybařík [-] (46. R. Bílý [-] ) , P. Sedláček [-]

ŽK: 87. J. Stecula - 48. J. Konrád , 62. J. Paszko , 62. J. Vidlák , 65. L. Hurta .
Počet diváků: 100. Rozhodčí: VOJKOVSKÝ Michael - BARTEK Libor, PALA Mojmír.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.