5:2
(2:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

21.05.2017 17:00

24.kolo, Moravskoslezský | 1.B třída sk. D, 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Starý Jičín pokořil Spálov


Branky


16. F. Bartoň , 33. M. Šrom , 60. R. Holeňa , 75. D. Hatlapatka , 81. V. Král (vl.) - 4. J. Kostka , 87. O. Klevar
0

Spálov se sice ujal vedení, ale pak Jičín pěti přesnými zásahy skóre obrátil. Poslední slovo opět patřilo Spálovu.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Ve 3 minutě brejk Spálova do otevřené domácí obrany , Kiša dává do ulice Tadeáši Chudějovi, jeho pokus domácí vytěsňují na roh, po jeho rozehrání se domácím podaří odvrátit míč až na půlku, ale tam se ho zmocňuje Král a jeho křížný centr do vápna proměňuje Jan Kostka ve vedoucí gól - 4 minuta – 0:1.

Poté přebírají otěže zápasu domácí hráči a před bránou Ambrože je pořádně horko.

V 16. minutě, domácí zahrávají po faulu Zálešáka trestný kop z dvaceti pěti metrů, míč bere Filip Bartoň a střelou k levé tyči srovnává skóre zápasu na 1:1 (Ambrož nemůže mít čisté svědomí).

Ve 25. minutě srážka dvou zadáků Spálova (Ondřeje a Sucháčka), Sucháček po střetu silně otřesený a přestože poločas dohrál, do druhé půle již nenastoupil.

Ve 33 minutě domácí otáčí zápas ve svůj prospěch, opět trestný kop asi ze třiceti metrů, tentokrát je střelcem domácích Milan Šrom, jeho povedená střela zapadá přesně k pravé tyči spálovské brány – 2:1.

Do konce poločasu měli domácí ještě několik šancí, které naštěstí pro Spálov neproměnili.

 

Do druhé půle přišel na hřiště Maršálek místo otřeseného Sucháčka.

V 60. minutě domácí přidávají třetí branku po střele Radka Holeni z velké dálky a chybě gólmana Ambrože – 3:1.

V 61. minutě se do šance dostal Tadeáš Chuděj , ale jeho střela bohužel minula pravou tyč domácí brány.

V 75. minutě podnikají domácí rychlý výpad po pravé straně, následuje ostrý centr do malého vápna a dobře naběhnuvší Daniel Hatlapatka přidává další branku – 4:1.

V 81. minutě je zmar dokončen, když rychlou přihrávku domácích prodlužuje za záda bezmocného Ambrože obránce Král – ukázkový vlastňák – 5:1.

Domácí dohrávají utkání v exhibičním tempu.

V 87 minutě světlý okamžik spálovských, Ondřej Klevar z úhlu z rohu velkého vápna překonává povedenou střelou domácího gólmana Strnadela a uzavírá účet zápasu - 5:2.

 

zdroj: http://www.tjspalov.cz



Ohlasy k zápasu


FK Starý Jičín
Radek Kreml (trenér): Za sebe hodnotím utkání dobře. Ne, že by pro mě výsledek nebyl důležitý, ale více jsem rád za to, že kluci konečně plnili to, co jsme si před utkáním řekli. Taky mě potěšilo, že jsem konečně viděl v zápase věci, které zkoušíme na tréninku. Chyby v zápase budou vždycky, ale teď se nám podařilo neudělat žádnou velkou hrubku. I když jsme inkasovali jako první, tak jsme zápas dokázali otočit. Děkuju hráčům a samozřejmě i fanouškům za krásnou neděli.

TJ Spálov
Rostislav Kiša (trenér): Domácí byly důraznější v osobních soubojích, získávali spousty odražených míčů,byli rychlejší na míči, vytvořili se bezpočet nebezpečných šancí a proto zcela po zásluze zvítězili.



Sestavy


FK Starý Jičín
M. Strnadel [-] - M. Podešva [-] (78. D. Janovský [-] ) , J. Hanzelka [-] , F. Bartoň [-] , D. Petr [-] , J. Jurajda [-] , D. Hatlapatka [-] , L. Bajer [-] , V. Folberger [-] (69. M. Novotný [-] ) , R. Holeňa [-] , M. Šrom [-]

TJ Spálov
T. Ambrož [-] - A. Sucháček [-] , M. Ondřej [-] , V. Král [-] , J. Kostka [-] - F. Zálešák [-] (46. V. Maršálek [-] ) , O. Klevar [-] , P. Pop [-] (89. P. Šíma [-] ) , R. Kiša [-] (89. P. Chuděj [-] ) - F. Boudný [-] (67. A. Fegler [-] ) , T. Chuděj [-]

Počet diváků: 150. Rozhodčí: ŠAFAŘÍK Pavel - KOLEČKÁŘ Antonín, SEIPEL Jiří.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.