1:1
(0:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

21.05.2017 17:00

24.kolo, Moravskoslezský | 1.B třída sk. D, 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Tichá opět neudržela těsné vedení, přesto si z Jeseníku nad Odrou odvezla cenný bod


Branky


0

Další bod o víkendu vybojovali fotbalisté Tiché, když v rámci 24. kola CANIS 1.B třídy, sk. D remizovali v Jeseníku nad Odrou 1:1.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Duel druhého s jedenáctým celkem tabulky začal pěkně zostra. Již po minutě hry se sám před brankářem Pikulíkem ocitl Horák, ale tváří v tváři hostujícímu strážci neuspěl. Následný roh sice Burgetovi vůbec nevyšel, avšak Pikulík měl plné ruce práce, aby vytáhl míč z horního růžku na další rohový kop.

Na další zajímavější příležitosti se čekalo do 25. minuty. V dresu domácích se neúspěšně pokoušeli otevřít gólový účet Horák s Burgetem, na opačné straně hřiště si Macháč poradil jak se zakončením Sládečka, tak s dorážkou Ondřeje Švrčka.

Skóre se poprvé změnilo až ve 37. minutě, kdy Fojtík zahrával přímý kop z 26 metrů. Jeho nepovedená rána se skrz hráče ve zdi dostala k Ondřeji Švrčkovi, jenž balon pohotově tečoval do protipohybu naprosto bezmocného brankáře Macháče a poslal tak Tichou počtvrté v řadě do vedení – 0:1.

O pár desítek vteřin později měl úspěšný střelec na kopačce druhý zásah, ale zcela sám před Macháčem míč netrefil. Když se v závěru poločasu po centru Fojtíka neprosadil ani na zadní tyči nepokrytý Matúš, odcházeli Tichavjané do kabin pouze s jednobrankovým náskokem.

O ten mohli přijít krátce po změně stran. Shaparenko posunul balon volnému Burgetovi, jenž prudkým centrem vybízel ke skórování Polónyiho. Bývalý hráč Vítkovic či Jihlavy ale ve skluzu o centimetry minul hostující branku.

 

Ve druhém dějství museli Tichavjané čelit řadě standardních situací z hranice velkého vápna a jednu z nich nakonec neubránili, když Burgetův střílený centr z rohu pokutového území usměrnil přesně za tyč Jan Goláň, jenž vyrovnal na 1:1.

Hned po rozehrávce mohl domácí dokonale zmrazit Petřík, jenže po přistrčení Matúše hlavičkoval ze tří metrů přímo do Macháče. Jeho protějšek Pikulík se zapotil zejména při dvou přímých kopech Burgeta, avšak s oběma razantními pokusy si dokázal poradit.

Favorizovaný Jeseník hodlal v závěru strhnout vedení na svou stranu, ovšem vyloženou šanci si vytvořila Tichá. Té mohl zajistit tři body Zdarsa, když v 89. minutě přeloboval domácího strážce, jenže vracející se Jan Goláň odkopl míč z brankové čáry do bezpečí a napínavé utkání tak vítěze nepoznalo.

 

zdroj: http://fotbalticha.regionycr.cz



Ohlasy k zápasu


TJ Slavoj Jeseník nad Odrou
Libor Macháč (trenér, novojicinsky.denik.cz): Myslím si, že to byla zasloužená remíza. Tichá bojuje o záchranu a tak také přistoupila k zápasu. Hosté se ujali vedení, ale do druhého poločasu jsme vstoupili aktivně a podařilo se nám vyrovnat. Oba týmy se snažily urvat vítězství na svou stranu, ale branka už v zápase nepadla. I když jsme ztratili doma dva body, tak musím všem hráčům poděkovat za bojovnost a nasazení.

SK Tichá
Miroslav Janáč (trenér, novojicinsky.denik.cz): V Jeseníku jsme se vyvarovali zbytečných individuálních chyb, což se nám podařilo po delší době. Jedině tak jsme mohli proti kvalitnímu soupeři uspět. Bod ze hřiště druhého týmu musíme brát.



Sestavy


TJ Slavoj Jeseník nad Odrou
L. Macháč [-] - M. Goláň [-] (63. P. Goláň [-] ) , T. Rovenský [-] , P. Horák [-] , J. Goláň [-] , L. Burget [-] (86. R. Hanzelka [-] ) , P. Urbanovský [-] , M. Černoch [-] , L. Polónyi [-] , L. Palička [-] , D. Shaparenko [-] (77. D. Vaculík [-] )

SK Tichá
V. Pikulík [-] - P. Zdarsa [-] , P. Vrána [-] (90. R. Hoffmann [-] ) , L. Petřík [-] , J. Štefek [-] (75. D. Sobota [-] ) , P. Fojtík [-] (80. M. Tománek [-] ) , O. Švrček [-] , D. Fajčák [-] , R. Sládeček [-] , M. Matúš [-] , P. Kaša [-]

ŽK: 36. M. Černoch , 60. T. Rovenský , 72. P. Goláň , 75. J. Goláň - 43. O. Švrček .
Počet diváků: 75. Rozhodčí: PAVLÁSEK Martin - MALCHÁREK Zdeněk, GLOMB Vojtěch.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.