1:2
(1:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

21.05.2017 17:00

24.kolo, Moravskoslezský | 1.B třída sk. D, 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Fryčovice otočily ve druhém dějství


Branky


0

Kateřinice po první části vedly o jednu branku. Fryčovice srovnaly hned ze startu duhé části, a vítěznou trefu zaznamenaly třináct minut před koncem. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Kateřinice chtěly prodloužit svou sérii výher, a podle toho taky vypadal začátek utkání. Úvodní příležitost sice měly Fryčovice, když Nováka vychytal domácí strážce svatyně Kavka. Ve zbytku prvního dějství měla více šancí domácí družina. Do vedení šli domácí po dvanácti minutách hry, když se do vápna vřítil Tyleček a nekompromisně zavěsil pod hostující břevno - 1:0. Domácí pak celý nabuzeni po vedoucí trefě si vypracovali několik šancí. Obsadný, Niemczyk, ani Kocourek ale do černého nemířili. Největším paličem byl střelec domácí branky Tyleček, který to zkoušel dvakrát hlavou a jednou nohou, ale hostující brankář byl vždy na místě. Za hosty zahrozil jen Pešek. 

 

V úvodu druhé půle znovu zahrozil domácí Tyleček, ale opět měl zvlhlý střelecký prach. Pak už převzaly taktovku hry Fryčovice. Ty se dočkaly vyrovnání už ve 47. minutě, když zaváhání domácí obrany využil Pešek - 1:1. Hosté pak ještě přeřadili na vyšší rychlostní stupeň, a nejblíže k brance byl Novák, ale Kavka se proti jeho pokusu vytáhl a vyrazil jej na roh. Po hodině hry zahrozil na druhé straně Polášek, ale jeho přímý kop hostující brankář Zapletal zpacifikoval. O chvíli později opět Polášek na přední tyči poslal balon jen těsně mimo. Střidající Richter nevyužil chybu hostujícího brankáře Zapletala. Na opačné straně zahrozil ze sóla Staněk Rozhodující okamžik zápasu přišel v 77. minutě, když důrazný Novák vsítil branku - 1:2. Domácí se snažili o vyrovnání, ale jejich snaha kýženého efektu nedosáhla. 



Sestavy


TJ Sokol Kateřinice
L. Kavka [-] - D. Marsina [-] , J. Niemczyk [-] , J. Tyleček [-] , D. Lys [-] , T. Bittala [-] , J. Obsadný [-] (46. D. Richter [-] ) , F. Kocourek [-] (77. P. Michálek [-] ) , L. Richter [-] (61. J. Polášek [-] ) , M. Bittala [-] , J. Janeček [-]

TJ Sokol Fryčovice
M. Zapletal [-] - R. Koloničný [-] , J. Pešek [-] , L. Staněk [-] , J. Rumel [-] , R. Řezáč [-] , A. Holub [-] , P. Žurovec [-] , F. Volný [-] , D. Novák [-] (88. P. Janek [-] ) , A. Georgiovský [-] (46. M. Ďurica [-] )

ŽK: 44. J. Tyleček - 64. M. Ďurica , 66. A. Holub , 89. P. Janek .
Počet diváků: 100. Rozhodčí: KIELAR Jakub - KOLARSKÝ Michal, TVARDEK Erik.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.