Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

20.05.2017 17:00

24.kolo, Moravskoslezský | 1.B třída sk. D, 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Kopřivnice přehrála Fulnek


Branky


0

Kopřivnice se ujala tříbrankového vedení. Fulnek snížil dvěma góly. Poslední slovo patřilo Kopřivnici. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Do Kopřivnice dorazilo mužstvo Fulneku a jako první zahrozila Kopřivnice ve 25. minutě, když vnikl do pokutového Štěpán, který svou nahrávkou vybídl ke skórování Hanzelku - 1:0. Ve 36. minutě se Kopřivnice ujalo už dvoubrankového vedení, když překonala ofsajdovou past Fulneku, a po přihrávce Ollendera se úspěšným střelcem stal opět Hanzelka - 2:0. O dvě minuty později se objevil před kopřivnickou brankou Šesták, ale domácí brankář Beňo byl na místě. A přišel trest v podobě třetí branky Kopřivnice, když Ollender opět vysunul Hanzelku, který dovršil čistý hattrick - 3:0. Fulnek ale korigoval skóre hned vzápětí, když se do míče opřel Plný a jeho projektil se zastavil až v síti - 3:1. 

 

Vstup do druhého dějtsví vyšel lépe Fulneku, když Darda byl na správném místě a zápas zdramatizoval - 3:2. Fulnek byl v této části hry lepším týmem, dlouhými nákopy do šestnáctky se snažil o vyrovnání skóre, ale obranný val domácích, mnohdy i se štěstím odololával. Rozhodující branku zápasu vsítila Kopřivnice v 72. minutě, když si Hruška pohrál s hostujícím obráncem a předložil parádní přihrávku Ollenderovi, ktarý zkušeně zavěsil - 4:2. Zbytek zápasu se už nic nestalo a Kopřivnice si připsala po vyrovnaném průběhu tři body. 



Ohlasy k zápasu


FC Kopřivnice
Svatopluk Chrobák (trenér, novojicinsky.denik.cz): Bylo to vyrovnané utkání se spoustou šancí na obou stranách a s výbornými zákroky gólmanů. První poločas nám vyšel, ale v úvodu druhého byli lepší hosté. Naše obrana ovšem fungovala a někdy i se štěstím jsme nebezpečné útoky odvrátili. Kluci odvedli skvělou práci a předvedli velmi kvalitní hru.

Fotbal Fulnek
Pavel Jurča (trenér, novojicinsky.denik.cz): V prvním poločase jsme si kromě gólu vůbec nic nevytvořili. Chyběli nám tři hráči ze základu, což bylo znát. Kopřivnici jsme navíc darovali tři góly po našich chybách. Navíc jsme byli málo důrazní a vůbec jsme nehráli to, co jsme si řekli. Bylo to špatné. Ve druhém poločase jsme se ale zlepšili a škoda břevna, kdy jsme mohli vyrovnat. Soupeř však rozhodl z protiútoku a pak už si v klidu kontroloval výsledek.



Sestavy


FC Kopřivnice
T. Beňo [-] - J. Okřesík [-] , R. Petráš [-] , T. Nenutil [-] - P. Okřesík [-] (89. P. Kramoliš [-] ) , M. Mička [-] , J. Špaček [-] (70. V. Pala [-] ) - J. Ollender [-] , R. Hanzelka [-] (65. D. Hruška [-] ) , M. Štěpán [-] , M. Košárek [-] -

Fotbal Fulnek
M. Rozsypal [-] - P. Fojtík [-] (54. V. Lachký [-] ) , D. Mrkvica [-] , L. Kocún [-] - J. Darda [-] , J. Stratil [-] , J. Špitalík [-] , J. Šesták [-] , V. Minařík [-] - J. Šesták [-] - V. Plný [-] (78. J. Štefek [-] )

Počet diváků: 45. Rozhodčí: PODRACKÝ Pavel - DYTKOVÁ Šárka, LAKOMÝ Tomáš.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.