1:1
(1:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

13.05.2017 16:30

23.kolo, Moravskoslezský | 1.B třída sk. D, 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Fulnek přišel o výhru v poslední minutě


Branky


0

Fulnek vedl velmi dlouho nejtěsnějším rozdílem. O tři body ale přišel v úplném závěru zápasu.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Mužstvo ze Starého Jičína zavítalo na hřiště do Fulneku. Aktivněji vstoupil do zápasu domácí Fulnek. Jeho aktivita vyústila v pokus Šestáka, který se snažil přehodit hostujícího brankáře ze třiceti metrů, ale nastřelil pouze spojnici břevna a tyčky. Fulnek nadále na hřišti působil atktivněji a za svou aktivitu byl odměněn deset minut před odchodem na přestávkovou pauzu. Míč ze své půlky hřiště vyvezl Houfek a přesnou přihrávkou našel Šestáka, který střelou podél brankáře potvrdil pověst kanonýra a na svou paždbu si připsal osmnáctý zářez v sezóně - 1:0. Zbylých deset minut se už skóre nezměnilo a do kabin šel Fulnek s veselejší náladou. 

 

Po přestávce mohl Fulnek navýšit svůj těsný náskok. Tentokrát Šesták pověst snajpra vůbec nepotvrdil, když se v pokutovém území nedokázal správně zorientovat. S přibývajícím časem se začalo na hřišti pořádně jiskřit. Napjatá situace vyvrcholila čtyři minuty před závěrečným hvizdem, když vznikla hromadná strkanice a kartičku červené karty uviděli Houfek a Kotešovec. Starý Jičín ke konci vrhl všechny své síly do útoku a do pokutového území Fulneku smeřoval jeden dlouhý balon za druhým. Dvě šance dokázal domácí brankář Rozsypal ještě pacifikovat. Ve třetí minutě nastavení ale byl krátký na střelu Bartoše, který předtím vyhrál hlavičkový souboj - 1:1 

 

 



Ohlasy k zápasu


Fotbal Fulnek
Pavel Jurča (trenér): Utkání začalo poměrně opatrně, ale nakonec to byl trošku ďábelský zápas. Hrálo se celkem tvrdé utkání, ale rozhodčí to vcelku zvládl. Hosté v závěrečné čtvrt hodině nakopávali míče do šestnáctky a z poslední akce jsme bohužel inkasovali, což zamrzí. Ale vzhledem k průběhu je asi remíza spravedlivá. Kluci ale jinak dřeli a je škoda, že jsme předtím nepřidali druhý gól.

FK Starý Jičín
Radek Kreml (trenér): První poločas byl jedním slovem katastrofa. Fulnek nás přehrával, hrál jednoduše a dobře nás napadal. My jsme si s tím nedokázali poradit, nic se nám nedařilo a nic jsme nevymysleli. I proto jsme dostali první gól, kdy naši obránci nezachytili náběh Šestáka. Neplnili jsme vůbec nic z toho, co jsme si řekli. Ani druhý poločas nezačal z naší strany lépe.To už jsme hru zjednodušili, zlepšili pohyb a vypracovali jsme si i nějaké šance. Kluci hráli až do konce a z jedné z posledních akcí se nám podařilo vyrovnat. Pořád máme ale na čem pracovat, tak snad to bude vidět už v dalším zápase proti Spálovu.



Sestavy


Fotbal Fulnek
M. Rozsypal [-] - D. Mrkvica [-] , V. Maleňák [-] , L. Kocún [-] - J. Stratil [-] , J. Špitalík [-] , J. Šesták [-] (73. P. Fojtík [-] ) , V. Minařík [-] - L. Vašina [-] (90. P. Jurča [-] ) , M. Houfek [-] , J. Šesták [-] (80. J. Štefek [-] ) -

FK Starý Jičín
M. Strnadel [-] - M. Podešva [-] , J. Hanzelka [-] , F. Bartoň [-] , V. Folberger [-] , M. Kotešovec [-] , D. Hatlapatka [-] (69. D. Janovský [-] ) , L. Bajer [-] , D. Petr [-] , P. Janovský [-] (78. P. Petřek [-] ) , R. Holeňa [-] (27. J. Jurajda [-] )

ŽK: 40. L. Kocún , 58. M. Houfek - 13. D. Petr , 39. J. Hanzelka , 81. J. Jurajda . ČK: 86. M. Houfek - 86. M. Kotešovec .
Počet diváků: 110. Rozhodčí: DEDEK Vojtěch - NEDĚLA Martin, ŠAFAŘÍK Pavel.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.