Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

24.05.2017 17:00

21.kolo, Moravskoslezský | 1.B třída sk. D, 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Kozlovice dostaly doma nálož


Branky


0

Kopřivnice dala Kozlovicím první dvě branky v úvodní čtvrthodině a další dve v poslední a bylo vymalováno. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

K odloženému zápasu na hřišti posledních Kozlovic nastoupila Kopřivnice oslabena o několik hráčů základní sestavy. Přesto byla Kopřivnice po celé utkání jasně dominantním týmem na hřišti. Obrana pracovala na stoprocent, záložní řada klapala jako švýcarské hodinky. Akorát s proměňováním šancí byla Kopřivnice na štíru, a mohla Kozlovicím nasázet daleko více branek. Vedeční se Kopřivnice ujala po osmi minutách zápasu, když dlouhým pasem našel Petráš Okřesíka, který poprvé dostal míč za záda domácího brankáře - 0:1. O pět minut později dokázal vybojovat míč Ollender, jako na zlatém podnosu ho předložil Štěpánovi, který jej skluzem asi z pěti metrů dopravil do sítě - 0:2. Ještě za zmínku stojí tutovka Hrušky, který v nadějné pozici pálí po samostatném nájezdu mimo tři tyče. Domácí prakticky neohrozili hostující branku. 

 

Ve druhém poločase se obrázek hry vůbec nezměnil. Hosté nadále diktovali tempo hry a dostávali se do šancí, které dlouho nebyli schopni přetavit v další branku. Prosadit se Kopřivnice dokázala až v závěrečné čtvrthodině. Po centru Košárka se podruhé v utkání prosadil, temtokrát hlavou, Štěpán a hosté vedli už o tři branky - 0:3. Definitivní hřebíček do domácí rakve zatloukli hosté dvě minuty před koncem zápasu. V pokutovém územi domácích byl sražen Makový a nařízenou penaltu s klidem pokerového hráče proměnil hostující brankář Beňo - 0:4. Kopřivnice si tak v pohodě připsala tři body.



Sestavy


FC Kozlovice
M. Sýkora [-] - J. Fojtík [-] (31. P. Chlebek [-] ) , O. Holub [-] , J. Harabiš [-] (25. R. Tabach [-] ) , M. Najdek [-] , A. Fojtík [-] , R. Ermis [-] , V. Dudek [-] , F. Kocián [-] , P. Mališ [-] , P. Piskoř [-]

FC Kopřivnice
T. Beňo [-] - J. Okřesík [-] (89. T. Makový [-] ) , R. Petráš [-] , T. Nenutil [-] , D. Hruška [-] - P. Okřesík [-] (73. M. Hradečný [-] ) , M. Mička [-] , J. Špaček [-] - J. Ollender [-] , M. Košárek [-] , M. Štěpán [-] (76. M. Makový [-] )

ŽK: 44. F. Kocián - 29. P. Okřesík .
Počet diváků: 36. Rozhodčí: DYTKO Gustav - BARTEK Libor, KROKOSZ Zdislav.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.