0:3
(0:3)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

29.04.2017 16:30

21.kolo, Moravskoslezský | 1.B třída sk. D, 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Jistebník třemi zásahy v prvním dějství skolil Mořkov


Branky


0

Vše podstatné  se událo v pvním dějství, kdy hosté dali tři branky. Ve druhém už si náskok pohlídali. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Mořkov na svém trávníku přivítal mužstvo Jistebníku, které je nejlepším na venkovních hřištích. Tuto statistiku začal Jistebník prokazovat hned od počátku střetnutí. Už ve 2. minutě načechral balon do pokutového území Andrys a Pasker hlavou zatloukl míč do sítě - 0:1. Ve 21. minutě se Jistebník radoval z gólu podruhé, když se do listiny úspěšných střelců zapsal hostující kapitán Lebica - 0:2. Mořkov pak mohl několikrát snížit skóre, ale ani jeden ze závarů v hostujícím pokutovém území nedokázal přetavit v branku. V závěru prvního poločasu udeřili hosté ještě po třetí, když po přihrávce Lebicy se nemýlil Štverka - 0:3. Do kabin šel veseleji Jistebník, který vedl o tři branky. 

 

Druhá polovina zápasu už moc zajímavých situací nepřinesla. Lídr tabulky z Jistebníku zkušeně kontroloval průběh zápasu. Mořkov se pochopitelně snažil průběh zápasu zdramatizovat, ale Jistebník jej však, až na jednu vážnější šanci, do ničeho nepustil. Naopak to mohl být Jistebník, který z rychlých brejků mohl ještě své skóre navýšit, ale nebyl úspěšný. Hosté si výhrou pojistili své vedoucí postavení, naopak Mořkov se nadále topí v pásmu sestupu. 



Ohlasy k zápasu


TJ Mořkov
Pavel Kunc (trenér, novojicinsky.denik.cz): Po špatném vstupu do utkání jsme převzali iniciativu a vytvořili si hodně šancí. Narozdíl od soupeře, který potrestal každou naší chybu, je ale naše produktivita žalostná. Místo abychom o poločase vedli, tak jsme prohrávali 0:3. Soupeř už si ale vedení pohlídal. Nejsme schopni být důrazní tam, kde se zápasy rozhodují a to je v obou šestnáctkách. Právě na tom musíme co nejvíce zapracovat.

TJ Jistebník
Martin Štverka (trenér, novojicinsky.denik.cz): Brzká branka nám hodně pomohla. Mořkov nám ale potom ve zbytku poločasu hodně zatápěl a přežili jsme tam dost těžkých situací. Nebyly to sice vyložené šance, ale lítalo nám to tam několikrát kolem tyčí.Mořkov samozřejmě chtěl ještě utkání zdramatizovat, ale až na jednu možnost, jsme ho do vážných šancí nepouštěli. Sami jsme pak mohli přidat ještě další góly, ale to by bylo pro domácí až moc kruté. Ještě bych zmínil výborný výkon trojice rozhodčích.



Sestavy


TJ Mořkov
J. Pospěch [-] - J. Mička [-] , D. Kudělka [-] , M. Hrubý [-] , L. Černoch [-] , M. Pop [-] , M. Bajger [-] , M. Machač [-] , M. Galia [-] , Z. Hromádka [-] (46. J. Gold [-] ) , T. Kučera [-]

TJ Jistebník
P. Krayzel [-] - L. Pietras [-] , J. Štandl [-] (83. M. Vavroš [-] ) , M. Prčík [-] - L. Andrys [-] (73. O. Veselý [-] ) , M. Raška [-] (87. M. Tyleček [-] ) , D. Štverka [-] , O. Ogon [-] , F. Kadlčák [-] - M. Pasker [-] (90. L. Košina [-] ) , M. Lebica [-]

ŽK: 35. L. Andrys .
Počet diváků: 190. Rozhodčí: PICMAUS Jiří - LALÍK David, KRET Martin.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.