1:1
(0:0)
89. D. Lys
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

30.04.2017 16:30

21.kolo, Moravskoslezský | 1.B třída sk. D, 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Odry přišly o výhru v samém závěru


Branky


59. R. Bílý - 89. D. Lys
0

Odry se ujaly vedení hned po přestávce. Svůj náskok však neudržely a Kateřinice srovnaly minut před závěrem zápasu. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Oderské jarní trápení nadále pokračuje, což prokázal zápas i proti sestupem ohroženým Kateřinicím. V první dějství se dostala domácí družina do třech nadějných příležitostí. Do dvou se prodíral domácí plejer Bílý a do jedné se jeho oddílový kolega Vidlák. Ale z žádného mráčku zapršet nedokázalo. Kateřinice, která hrála ze zajištěné obrany, naopak hrozila z rychlých brejků, a při jednom z nich se domácí strážce svatyně Mališ pořádně zapotil. Poločas tak branku nenabídl a skončil bezbrankovou remízou.  

 

Obrázek hry se nezměnil ani poté, co obě družiny přišly z přestávkové pauzy. Zhruba po hodině hry se podařilo Odrám otevřít brankový účet zápasu. Hosté zaváhali v rozehrávce, čehož dokázal využít bezezbytku Bílý, který technickou střelou dokázal pokořit hostujícího brankáře - 1:0. Utkání se pak odehrávalo převážně mezi oběma šestnáctkami, a když pomalu spělo k výhře domácí letky, tak přišel pro Odry šok. Na světelné tabuli svítila 89. minuta, když se po ztrátě míče dostal do rychlého brejku Lys, který se proháčkoval až na hranici pokutového území a střelou podél domácí brankáře vyrovnal skóre zápasu - 1:1. Po následné rozehrávce rozhodčí fouknutím do píšťalky ukončil střetnutí. Odry zůstaly druhé, ale na vedoucí Jistebník ztrácí už pět bodů. Kateřinice se díky bodu posunuly na dvanácté místo. 



Ohlasy k zápasu


TJ Odry
Jan Stibůrek (trenér, novojicinsky.denik.cz): Měli jsme trošku problémy se sestavou, když chyběli Paszko a Němeček. Chtěli jsme hrát kombinačně a ne vzduchem, protože soupeř měl výškovou převahu, ale vůbec se nám to nedařilo. Měli jsme málo plynulých akcí a soupeř, který hrál ze zajištěné obrany, měl rychlé přechody do útoku. V jednom případě nás musel podržet Mališ. Ani ve druhém poločase to nebylo ono. Scházela nám jiskra, ale vedení už jsme měli udržet. Pořádně jsme pak ale nedokázali udržet míč. Zbytečně tak hazardujeme s dobrým umístěním. Už teď mi dělá starosti sestava na příští zápas na hřišti Ostravice, která teď sice vysoko prohrála, ale doma bude určitě velice silná.




Sestavy


TJ Odry
R. Mališ [-] - D. Strempek [-] , R. Bílý [-] , J. Vidlák [-] (82. P. Fabiánek [-] ) , J. Konrád [-] , E. Chuděj [-] (78. P. Vičánek [-] ) , D. Frais [-] (65. J. Rybařík [-] ) , L. Hurta [-] , J. Repta [-] , F. Veselý [-] , P. Sedláček [-]

TJ Sokol Kateřinice
D. Rubina [-] - D. Richter [-] (82. L. Kavka [-] ) , J. Tyleček [-] , D. Lys [-] , T. Bittala [-] , J. Obsadný [-] , D. Marsina [-] , F. Kocourek [-] (67. M. Kabát [-] ) , L. Richter [-] , M. Bittala [-] , J. Janeček [-]

ŽK: 80. R. Mališ , 80. F. Veselý - 85. J. Tyleček .
Počet diváků: 85. Rozhodčí: BRABEC Roman - POBOŘIL Radek, SEIDLER René.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.