2:2
(0:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

23.04.2017 16:00

20.kolo, Moravskoslezský | 1.B třída sk. D, 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Soupeři se rozešli smírně


Branky


0

Těsně před poločasem se ujali hosté vedení. Domácí po hodině hry vyrovnali. Hosté však šli znovu do vedení, ale domácí nakonec srovnali skóre a body se dělily.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Do Jeseníku nad Odrou zavítalo mužstvo Oder a odvezlo si bod za remízu. V úvodní šanci zápasu se objevil jesenický Černoch, který šel zcela sám na hostujícího strážce svatyně Mališe, který dokázal míč vyrazit. Zmocnil se ho Urbanovský, který ho zamířil do prázdné branky, ale jeden z obránců hostí míč stačil odklidit do bezpečí. Jeseník byl aktivnější, ale opět Černoch hlavou nazamířil přesně a o chvíli později Polónyi si vedl obdobně. Do vedení tak šly paradoxně Odry, když po chybě domácí defenzívy vybídl Chuděj ke skórování Vidláka, který pokořil domácího brankáře - 0:1. Do konce prvního poločasu se už skóre neměnilo. 

 

Začátek druhého dějství vyšel lépe domácí letce, které se po hodině hry podařilo srovnat skóre. Úspěšným střelcem se stal po přesné hlavičce Pólonyi - 1:1. Jeseník se pak v následujícím průběhu hry hnal za obratem ve skóre. V 77. minutě se ale Odry znovu ujaly vedení, když Konrád zahrával roh a Chuděj míč hlavou dostal do brány - 1:2. Z vedení se hosté radovali asi pět minut, když se úspěšným střelcem stal Jan Goláň - 2:2. V závěru mohl výhru na stranu Oder strhnout Strempek, ale jeho střela mířila pánubohu do oken. Pak už zápas dokráčel k remízovému konci. 



Ohlasy k zápasu


TJ Slavoj Jeseník nad Odrou
Libor Macháč (trenér, novojicinsky.denik.cz): Konečně se nám uzdravili nějací marodi. Po neproměněných šancí hlavně v prvním poločase můžeme říct, že jsme ztratili dva body, protože po první půlce jsme měli vést aspoň o dva góly, ale místo toho jsme se museli v druhém poločase honit za vyrovnáním. Přesto jsme s výkonem našich hráčů spokojení a určitě si zaslouží poděkování za bojovný výkon.

TJ Odry
Jan Stibůrek (trenér, novojicinsky.denik.cz): Chtěli jsme bodovat naplno, ale doplatili jsme na nedisciplinovanou defenzivu zejména při standardkách soupeře. Domácí tam měli nadějné protiútoky, ale ty ke gólům nakonec nedotáhli. V prvním poločase vyběhl domácí brankář až za šestnáctku a po faulu na Strempka měla přijít červená. V dalším případě byl pak v pokutovém území stažený Hurta. Po domácím vyrovnání jsme ale i tak šli do vedení, ale bohužel jsme ho neudrželi až do konce. V závěru jsme tam měli ještě hodně rohů, ale bohužel už nám tam nic nespadlo.



Sestavy


TJ Slavoj Jeseník nad Odrou
L. Macháč [-] - M. Goláň [-] , T. Rovenský [-] , R. Hanzelka [-] (12. L. Palička [-] ) , P. Horák [-] (65. L. Lušovský [-] ) , M. Vavřík [-] , J. Goláň [-] , L. Burget [-] , P. Urbanovský [-] , M. Černoch [-] , L. Polónyi [-]

TJ Odry
R. Mališ [-] - D. Strempek [-] (89. P. Fabiánek [-] ) , R. Bílý [-] (87. T. Němeček [-] ) , J. Vidlák [-] , J. Konrád [-] , L. Hurta [-] (86. R. Šima [-] ) , E. Chuděj [-] , D. Frais [-] , F. Veselý [-] , J. Repta [-] , J. Rybařík [-]

ŽK: 38. L. Burget , 44. J. Goláň - 61. D. Frais .
Počet diváků: 120. Rozhodčí: TOBOLA Libor - KYSELÝ Jiří, ŽÁČEK Marek.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.