1:1
(1:0)
80. T. Chuděj (p.)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

23.04.2017 16:00

20.kolo, Moravskoslezský | 1.B třída sk. D, 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Kateřinice přišly o výhru deset minut před koncem


Branky


12. J. Polášek - 80. T. Chuděj (p.)
0

Kateřinice přišly o nejtěsnější náskok až deset minut před koncem a oba soupeři si body rozdělily. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

V další aprílové neděli (a to doslova) zajížděl Spálov na hřiště Kateřinic. Hned na začátku ukázalo počasí všechny možné proměny (nejprve bouřka, pak sněhové vločky, slunce , pak zase déšť), které už tak těžkému terénu vůbec neprospěly. Od začátku bylo jasné, že na krásu a nějaké pohledné kombinace se hrát nebude, ale půjde o těžký boj. Domácí se poměrně záhy ujali vedení, když už ve 12 minutě skóroval Polášek, který využil odvráceného míče po centru a napálil jej za záda Ambrože – 1:0.Poté se Spálov dostal více do hry a měl míč častěji na svých kopačkách. V 15 minutě se dostal do velké šance René Ambrož, když se dostal za záda domácím obráncům, ale výborný zákrok předvedl domácí gólman Kavka. Ve 31 minutě se Ambrož protlačil do stejné šance, ale domácí obránce mu stačil míč na poslední chvíli ukopnout. V závěru poločasu se dostali do zakončení také domácí a po hlavičce jednoho z nich se míč otřel o tyč. Po poločase měli tedy blíž ke třem bodům domácí.

 

Trenér Kiša nabádal o poločasu k větší aktivitě a důrazu, ale vstup do druhé půle měli lepší domácí , když se dostali k několika nebezpečným zakončením. Po hodině hry zakončoval špičkou Šíma, ale domácí míč z brány vyhlavičkovali. V 64 minutě se ve vápně René Ambrož dostal před obránce, ale ten se na něj doslova zavěsil, jak na věšák a skončil na zemi, k údivu asi všech se penalta nepískala a pokračovalo se ve hře. Pak se do dvou slibných šancí dostal Kostka (vždy po náběhu na centr zprava), ale poprvé trefil domácího gólmana a podruhé na míč těsně nedosáhl. V 79 minutě si vzal míč Tadeáš Chuděj a prodral se přes tři hráče do vápna, kde byl atakován domácími a rozhodčí překvapivě nařídil penaltu, kterou s přehledem proměnil sám postižený – 1:1. V závěru Spálov hru poměrně otevřel a domácí se dostali do několika zakončení, které buď skončili vedle brány nebo zakročil Ambrož v bráně.Po průběhu zápasu je třeba říct, že remíza je spravedlivá. 

zdroj: http://www.tjspalov.cz



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Kateřinice
Bohuslav Polášek (sekretář, novojicinsky.denik.cz): Těmito neproměněnými šancemi jsme bohužel ztratili dva body. Na druhou stranu je nutno tým pochválit. Hlavně za předvedený výkon a nasazení, které se vůbec nedalo srovnat s tím, co předvedli před týdnem v Mořkově.

TJ Spálov
Luděk Remeš (sekretář, novojicinsky.denik.cz): Po průběhu zápasu je třeba říct, že remíza je spravedlivá. Možná jsme měli více ze hry, ale domácí předvedli velkou dávku bojovnosti. Bylo to více o bojovnosti než o fotbalovosti. Sice jsme nevyhráli, ale na druhou stranu je to jeden plusový bodík z venku. Doufám, že se přes týden zlepší stav hrací plochy a v neděli uspějeme proti dobře hrající Ostravici.



Sestavy


TJ Sokol Kateřinice
L. Kavka [-] - J. Polášek [-] (71. M. Kabát [-] ) , J. Niemczyk [-] (8. D. Richter [-] ) , J. Tyleček [-] , D. Lys [-] , T. Bittala [-] , J. Obsadný [-] , F. Kocourek [-] , L. Richter [-] , M. Bittala [-] , J. Janeček [-]

TJ Spálov
T. Ambrož [-] - A. Sucháček [-] , M. Ondřej [-] , V. Král [-] , J. Kostka [-] (69. P. Pop [-] ) - R. Kiša [-] , F. Zálešák [-] (80. P. Chuděj [-] ) , L. Šima [-] , O. Klevar [-] - R. Ambrož [-] , T. Chuděj [-]

ŽK: 51. T. Bittala , 61. J. Tyleček , 80. L. Richter - 51. A. Sucháček , 57. V. Král .
Počet diváků: 100. Rozhodčí: KRIŠTOF Adam - PŘEČEK Dušan, LALÍK David.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.