Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

22.04.2017 16:00

20.kolo, Moravskoslezský | 1.B třída sk. D, 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Fryčovice otočily v samém závěru


Branky


0

Nešťastné střetnutí sehráli fotbalisté Tiché ve Fryčovicích, kde v rámci 20. kola CANIS 1.B třídy, sk. D podlehli domácím 1:3.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Za chladného a deštivého počasí začaly oba celky velmi opatrně, a tak se na výraznější momenty čekalo až do závěru první půle. Tu nakonec vyhráli hosté, když krátce před odchodem do kabin obral napadající Fojtík o míč kličkujícího brankáře Zapletala a snadnou trefou do prázdné klece otevřel skóre – 0:1.

 

Druhá část naopak nabídla zajímavou podívanou. V 50. minutě mohl skórovat Mička, jenž vystřídal opětovně zraněného Ondřeje Švrčka, avšak Zapletal jeho pokus natřikrát zkrotil. Chvíli po svém příchodu se mohl prosadit také Sobota, ale v samostatném úniku byl na poslední chvíli zablokován.

Postupem času se domácí začali tlačit víc a víc za vyrovnáním. Neustále však naráželi na solidně pracující defenzivu Tiché, když průnikové přihrávky končily na brankáři Pikulíkovi a centrované míče pro změnu na defenzivních hráčích.

Když už se zdálo, že Fryčovice nenaleznou na Janáčovu družinu recept, přišla závěrečná desetiminutovka a v ní šílená přetahovaná o výsledek. V 81. minutě mohl rozhodnout Fojtík, ale svůj pokus namířil pouze do Zapletala.

A tak platilo notoricky známé pravidlo „Nedáš, dostaneš“. Peškův tým dostal k dispozici standardní situaci, kterou následně přetavil v gólovou radost, když si gólmanem vyraženou střelu našel nepokrytý Georgiovský a přesnou dorážkou do odkryté části branky srovnal gólový účet – 1:1.

Fryčovičtí se však ani s nerozhodným výsledkem evidentně nehodlali spokojit a do pokutového území Tiché se tlačili s ještě větší vervou. V 84. minutě ještě Pešek Pikulíka nepřekonal, jenže o dvě minuty později se po dalším závaru ve vápně nejlépe zorientoval a dostal domácí do stavu euforie – 2:1.

Hosté po dvojitém „K.O.“ zápas nezabalili a hned dvakrát byli blízko vyrovnání! Hlavička Petříka ale o decimetry minula horní růžek a po hlavičkovém pokusu Sládečka se nenašel nikdo, kdo by z malého vápna dotlačil míč za brankovou čáru.

V 93. minutě měli Tichavjané poslední šanci na srovnání skóre. Ze standardní situace z rohu pokutového území ale nic nevytěžili a sami naopak inkasovali, když do Pikulíkem opuštěné klece poslal balon unikající Volný – 3:1.

 

zdroj: http://fotbalticha.regionycr.cz



Ohlasy k zápasu



SK Tichá
Miroslav Janáč (trenér, novojicinsky.denik.cz): Osmdesát minut jsme měli jasnou převahu. Nedali jsme ale tři vyložené šance a další čtyři dobré možnosti. Pojistka tak nepřišla, Fryčovice hodně nakopl vyrovnávací gól a závěr jsme pak absolutně nezvládli. Při prvních dvou gólech jsme byli málo důrazní a při třetím jsme pak byli všichni nastěhování ve vápně a soupeř gólem do prázdné branky rozhodl. Je to velká škoda, protože herně to byl asi náš nejlepší jarní zápas.



Sestavy


TJ Sokol Fryčovice
M. Zapletal [-] - A. Holub [-] (65. J. Masopust [-] ) , L. Staněk [-] , J. Pešek [-] , J. Rumel [-] (79. V. Planka [-] ) , R. Řezáč [-] , R. Zahradník [-] , F. Volný [-] , D. Novák [-] , M. Ďurica [-] (46. R. Koloničný [-] ) , A. Georgiovský [-]

SK Tichá
V. Pikulík [-] - R. Švrček [-] , P. Zdarsa [-] , P. Vrána [-] , L. Petřík [-] , J. Štefek [-] (69. D. Sobota [-] ) , P. Fojtík [-] , O. Švrček [-] (49. J. Míčka [-] ) , D. Fajčák [-] , R. Sládeček [-] , V. Suchomel [-]

ŽK: 26. A. Holub , 86. J. Pešek - 19. P. Vrána , 73. P. Zdarsa , 82. P. Fojtík .
Počet diváků: 153. Rozhodčí: JANTOŠ Pavol - SZKUTA Petr, DOLEŽÍLEK Jakub.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.