1:0
(1:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

16.04.2017 16:00

19.kolo, Moravskoslezský | 1.B třída sk. D, 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Kudělka hrdinou Mořkova


Branky


0

O osudu zápasu rozhodla jediná gólová situace, která zajistila domácí družině tři body.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Zápas celků bojující o záchranu přinesl souboj mezi Mořkovem a Kateřinicemi. První poločas přinesl zcela vyrovnanou bitvu, kdy se obě družiny zaměřily především na defenzívu. Hostující Kateřinice ohrozily Pospěchovu svatyni pouze střelou Niemczyka, kterou domácí strážce svatyně vyrazil s vypětím sil na rohový kop. Ve 35. minutě přišel jediný gólový olamžik zápasu, když ztratili hosté balon ve středu hřiště. Rychlý kontr Mořkova nedokázala hostující defenzíva zpacifikovat. Centrovaný balon dokázal hostující brankář Kavka jen vyrazit před sebe a zcela osamocený Kudělka zametl balon do brány - 1:0. Do kabin šla domácí družina je s nejtěsnějším náskokem. 

 

Po přestávce místo tlaku hostující ekipy, diktoval tempo hry domácí Mořkov, který si postupem času vypracoval tři nadějné příležitosti. Kateřinice, co se týká šancí, zůstaly ve druhém poločase na čísle nula. Pět minut před konce si hosté situaci zkomplikovali tím, že byl vyloučen jejich Marsina, který vyfasoval během chvilky druhou žlutou kartu. Mořkov pak už dokráčel k vítězství a k prvním jarním bodům, díky kterým se dostal před svého soupeře. Kateřinice si prohrou cestu k záchraně značně zkomplikovaly. 



Ohlasy k zápasu


TJ Mořkov
Pavel Kunc (trenér, novojicinsky.denik.cz): Zodpovědný výkon vedl k zisku důležitých tří bodů. Je ale škoda, že jsme nevyužili další šance, tak abychom navýšili skóre. Zápas jsme totiž mohli rozhodnout už daleko dříve.




Sestavy


TJ Mořkov
J. Pospěch [-] - J. Mička [-] , D. Kudělka [-] (90. P. Kučera [-] ) , M. Hrubý [-] , L. Černoch [-] , M. Pop [-] , M. Bajger [-] , M. Machač [-] (88. P. Strnadel [-] ) , M. Galia [-] , Z. Hromádka [-] , T. Kučera [-]

TJ Sokol Kateřinice
L. Kavka [-] - J. Polášek [-] , D. Richter [-] (73. F. Kocourek [-] ) , D. Marsina [-] , J. Niemczyk [-] , J. Tyleček [-] , D. Lys [-] , T. Bittala [-] , J. Obsadný [-] , L. Richter [-] , J. Janeček [-]

ŽK: 50. J. Niemczyk , 53. J. Tyleček , 66. J. Janeček , 75. L. Richter , 82. D. Marsina . ČK: 85. D. Marsina .
Počet diváků: 100. Rozhodčí: BORÁŇ Tomáš - BORÁŇ Ondřej, FOLVARČNÝ Adam.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.