Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

21.05.2017 17:00

24.kolo, Moravskoslezský | 1.B třída sk. C, 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Soupeři se rozešli smírně


Branky


0

Jak zápas probíhal?

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Vše podstatné se událo ve druhé části střetnutí. Gurecký vybídl českou uličkou ke skórování kapitána R. Szotkowského, který udělal kličku brankáři a levačkou zasunul míč do brány. O pár minut později Turoň potáhl míč, přihrál pod sebs Szotkowskému a bylo to 0:2. Lídr I. B třídy slibně rozehnaný zápas do vítězného konce nedotáhl, protože nejdříve si Topiarz naběhl na Ciencialův centr zleva a hlavou snížil a vzápětí čerstvý Máj uklidil do sítě odražený míč. Spartak propásl několik příležitostí odskočit na 0:3, na druhou stranu domácí se mohli dostat do hry kontaktním gólem už o něco dříve. ,,Před zápasem bychom možna bod brali, ale takhle určitě ne. Dostali jsme gól po otočeném autu, ve druhém poločase jsme se zbytečně moc zatáhli. Myslím si, že v našich silách bylo ve Smilovicích vyhrát," litoval zklamaný kapitán Spartaku Radim Szotkowski. ,,Soupeř byl velmi dobrý, pořádně jsme se nadřeli. Na začátku druhé půle nám odskočil na 0:2, přiznám se, že ve vyrovnání jsem už moc nevěřil. Dostali jsme se do zápasu kontaktním gólem, sílou vůle jsme srovnali. V závěru jsme mohli strhnout vítězství na svou stranu, ale remíza je spravedlivá," řekl stoper Smilovic Břetislav Kocur.

 

zdroj: Jablunkov-facebook



Sestavy


SC Smilovice
P. Bašanda [-] - O. Svoboda [-] (68. D. Balvar [-] ) , J. Koper [-] (64. R. Barteczek [-] ) , J. Topiarz [-] , L. Baron [-] , R. Barteczek [-] , P. Dytko [-] (77. R. Cienciala [-] ) , P. Kohut [-] , O. Junga [-] , B. Kocur [-] , M. Bolf [-] (81. O. Máj [-] )

1. FK Spartak Jablunkov
J. Szotkowski [-] - Z. Gurecký [-] (65. V. Buchta [-] ) , T. Jakus [-] , L. Komár [-] , N. Turoň [-] , M. Hupka [-] , T. Nieslaník [-] , R. Szotkowski [-] , J. Hudzieczek [-] , J. Lachowicz [-] , M. Sikora [-]

Počet diváků: 80. Rozhodčí: Adamec Jiří - POTIOREK Aleš, CHÝLEK Martin.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.