1:1
(1:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

20.05.2017 17:00

24.kolo, Moravskoslezský | 1.B třída sk. B, 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Zápas skončil nerozhodně


Branky


0

Závěr anglického týdne nám určil za soupeře Velkou Polom na jejím hřišti. Velká Polom má letos poměrně povedenou sezónu, díky čemuž se drží v top 5, takže naše chlapy čekal další velice těžký mač, ale po dvou nepovedených zápasech doma potřebovali naši muži uhrát solidní výsledek jako sůl a bodovat v boji o záchranu.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Zápas začal podle papírových předpokladů tlakem domácích a již v 5. min si Marek zkontroloval správně postavené týče naší svatyně po orazitkování jedné z nich. Náš první pokus poslal mezi tyče, ale jen do brankáře v 11. min. Tvardek. A aby toho na sebevědomé domácí nebylo málo, v 15. min. chybuje fatálně jejich brankář, kterému vypadl lehký míč  a Hájek bez slitování posílá naše do vedení 0 : 1.

Domácí se sice hrnou do útočení, ale je vidět, že jsou lehce zmrazení a kombinace je nepřesná. Škoda, že zakončení povedeného brejku Langra v 33. min. šlo jen do gólmana, bylo by i veseleji. V 39. pálí vedle opět Hájek.

A tak v 40. min. přichází trest. Uniknuvší útočník od brankové čáry servíruje na malé vápno na přední tyč nabíhájícímu spoluhráči, který to posílá pod Markem do sítě 1 : 1.

 

Druhý poločas začíná našim prvním střídáním za P.Vojka nastupuje P. Sládek. V prvních 10 minutách mají domácí dva rohy s nebezpečnými závary před naší bránou. Pak pro změnu vystřihne hezké nůžky Hájek po našem rohu, ale mine bránu. V 56. je střídán a jeho místo zaujímá Fešárek.

Polom pokračuje v nepřesných střeleckých pokusech a když už trefí mezi tyče je na místě jistý Krumnikl. V 64. min. přestřeluje naopak Langer. V 66. min. vidí svou první žlutou v mužích Fešárek, když neodhadne v zápalu boje skluz. Sřelecký pokus Kozla z přímého kopu jde nad a P.Sládek volí na velkém vápně místo střely, kterou z této distance ovládá, ještě přihrávku, takže se skóre nemění. V 86. jde do hry další mladý hráč Červený za Tvardka a  v 89. Hrabec za Ožanu.

V závěru se už domácím nepodařilo ohrozit naší bránu a tak si po obětavém a velmi dobrém výkonu všech borců na place odvážíme z Velké Polomi aspoň cenný bod.

 

zdroj:http://www.fotbalvaclavovice.cz 



Sestavy


TJ Velká Polom
L. Kozelský [-] - J. Němec [-] , M. Mučka [-] , J. Chudoba [-] , P. Šmída [-] , J. Coufal [-] , P. Sztefek [-] , J. Sztefek [-] , M. Novák [-] , J. Pyšno [-] (62. J. Stadtherr [-] ) , J. Trojek [-] (46. R. Šmída [-] )

TJ SOKOL Václavovice
M. Krumnikl [-] - J. Berta [-] - A. Langer [-] , T. Majer [-] - R. Kozel [-] , P. Ožana [-] (90. O. Hrabec [-] ) - L. Vojtek [-] , P. Hájek [-] (56. J. Fešárek [-] ) , P. Vojtek [-] (61. P. Sládek [-] ) , R. Ludvík [-] , M. Tvardek [-] (82. M. Červený [-] )

ŽK: 42. P. Šmída - 66. J. Fešárek .
Počet diváků: 65. Rozhodčí: JAHODA Kamil - CHLEBOVSKÝ Bohumír, ŠIMEČEK Michal.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.