1:3
(1:2)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

06.05.2017 16:30

22.kolo, Moravskoslezský | 1.B třída sk. B, 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Jižané loupili v Dolní Lhotě


Branky


0

Po odloženém domácím utkání s Kozmicemi, náš tým zajížděl na půdu Dolní Lhoty, která na jaře hraje velmi dobře. Na závadu kombinačně hře byl nerovný terén, který způsobilo nepříznivé počasí posledních dni.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Domácí začali mírným náporem a vytvořili si několik nepříjemných situací před naší brankou. Hráči jihu postupně zpřesnili hru a již v osmé minutě mohli jít do vedení. Dobře chytající brankář domácích byl však proti a příležitost Honzy Válka zlikvidoval. Za dvě minuty na to mohl skórovat Patrik Strempek, ale i jeho hlavička skončila v náručí domácího brankáře. Domácí to nevyvedlo z míry a v 15´ se dostali do vedení brankou Zezulky. My jsme se však nadále tlačili k brance domácích. V 25´minutě napřáhl ke střele z 16 m Miškařík Martin a za pomocí teče domácího obránce vyrovnal na 1:1. Naše územní převaha se postupně stupňovala. A v 42´ jsme šli zásluhou dobré kombinaci bratří Gažiových do vedení 2:1, když branku vstřelil mladší z nich Gaži Filip.

 

Domácí se v druhém poločase snažili o vyrovnání, ale dobře chytající Drobec byl proti a již za svá záda nepustil žádnou střelu. My jsme postupně začali kontrolovat hru a vývoj utkání. V 82´ přidal pojistku na naše vítězství 3:1 po rohu, hlavou Gaži Matěj. Domácí měli ještě tři minuty před koncem utkání možnost snížit, ale naší obránci ošemetnou situaci vyřešili.

Takže zasloužené vítězství na horké půdě v Dolní Lhotě.

 

zdroj: http://fcostravajih.eu



Sestavy


TJ Sokol Dolní Lhota
J. Pražák [-] - M. Souček [-] , J. Stošek [-] , M. Slíž [-] , J. Bedry [-] (70. J. Zeman [-] ) - J. Dedek [-] , V. Zezulka [-] , R. Křižák [-] (63. M. Orlík [-] ) , J. Bedry [-] - P. Chadziandoniu [-] , M. Kozelský [-] -

FC Ostrava-Jih
V. Drobec [-] - M. Mecner [-] , J. Šimko [-] , M. Konečný [-] , M. Janošec [-] (61. F. Gřunděl [-] ) - M. Prokeš [-] , J. Válek [-] , M. Miškařík [-] (77. F. Zima [-] ) , P. Strempek [-] - F. Gaži [-] (87. M. Bednář [-] ) , M. Gaži [-] -

ŽK: 45. M. Souček - 37. M. Mecner , 73. J. Válek , 90. V. Drobec .
Počet diváků: 70. Rozhodčí: BARTEK Libor - PODRACKÝ Pavel, ČERNOEVIČ Alexandr.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.