1:2
(0:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

06.05.2017 16:30

22.kolo, Moravskoslezský | 1.B třída sk. B, 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Václavovice loupily ve Svinově


Branky


0

Přinášíme report zápasu z pohledu hostů. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

K velmi důležitému zápasu jara nastoupili naši muži v Ostravě Svinově na pomalém měkkém terénu s vysokou trávou po minulých deštích.

Domácí​, znalí více úskalí svého hřiště, se snažili od prvních minut diktovat tempo hry, ale vytěžili z toho v prvních minutách jen dva rohy. Zato z naší první vážnější akce udeřilo. Berry přisunul ve vápně lépe postavenému P.Vojtkovi a ten k tyči otevřel skóre 0 : 1.

Soupeř se dále snažil o tlak, ale hra oboustranně velmi trpěla nepřesnostmi a terénem. Do poločasu za zmínku ještě stojí skvělý zákrok Ikera z cca 33. minuty, kdy odmítl vyrovnání.

 

Druhý poločas pokračoval ve stejném duchu, domácí se snažili o útočení a my vyráželi k brejkům. V 56.min. jsme vystřídali P. Vojtka za A. Langra. V 59.min. se do vyložené šance dostal P. Sládek, ale ještě uklidnění nepřinesl. Pak vyslal A. Novotný do vápna A.Langra, ale brankář opět vytěsnil na roh. Uklidnění přinesla až 67.min., kdy T.Berka vybídl pásem Adama, ten si pohrál s obránci a předložil na desítku zpět Berrymu 0 : 2.

V 71. minutě se dočkali gólu i domácí a pěknou přízemní střelou k tyči korigovali na  1 : 2. Domácí gól povzbudil, ale naše obrana již byla pozorná a Toncek rychle přenášel získané míče přes střed hřiště na naše útočníky. V 82. min. se pěkným sólíčkem z obrany až k zakončení proběhl D.Bilan, ale byl z toho opět jen roh. Závěr jsme si tak již jen takticky pohlídali a důležité 3 body vezeme domů.

Nejlepšími hráči tentokrát byli P. Vojtek, T. Berka a A. Langer.

 

zdroj text: http://www.fotbalvaclavovice.cz



Sestavy


TJ Vítkovice - Svinov
P. Braun [-] - O. Bobčiak [-] , J. Lichovník [-] (66. R. Vavrušák [-] ) , T. Tsiolas [-] (64. V. Kasan [-] ) , D. Cihlář [-] , T. Vykoukal [-] , J. Jiričný [-] , R. Kadlčík [-] , J. Pitala [-] (46. M. Stralczynski [-] ) , T. Bittala [-] (38. P. Kotrla [-] ) , J. Budař [-]

TJ SOKOL Václavovice
L. Ometák [-] - J. Berta [-] , T. Berka [-] (87. L. Vojtek [-] ) , R. Ludvík [-] - A. Novotný [-] , P. Sládek [-] (90. J. Toman [-] ) , T. Majer [-] , P. Zezulčík [-] - R. Kozel [-] , D. Bilan [-] - P. Vojtek [-] (56. A. Langer [-] )

ŽK: 31. T. Bittala , 33. J. Budař - 73. J. Berta .
Počet diváků: 48. Rozhodčí: PASTERČÁK Jozef - KALOČ Radim, NOVÁK Daniel.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.