1:1
(1:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

10.06.2017 17:00

15.kolo, Moravskoslezský | 1.A třída sk. B, 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Derby skončilo remízou


Branky


0

10. 6. naši fotbalisté odehráli poslední domácí utkání v této sezoně a to proti soupeři nám velmi známému, proti Sedlištím. Ty se nacházely v tabulce s tříbodovým náskokem a o jednu příčku nad námi a my se chtěli pokusit utkání zvítězit a našeho soupeře přeskočit. Také jsme hlavně chtěli po několika zápasech doma naplno bodovat. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

A začátek utkání tak i opravdu vypadal. Byli jsme velmi aktivní a již v 9. minutě vedeme, to totiž navrátilec v sestavě P. Rajnoch napálil míč vyražený hostujícím brankářem pod břevno a výsledek je tedy 1:0 pro nás. O pár minut později se totožná situace opakovala, bohužel tentokrát brankář hostí Majer stihl míč konečky prstů vyrazit na roh. Tlak pokračuje, míříme za druhou brankou v utkání, ale ani L. Šmahaj, ani L. Papřok na gólmana ze Sedlišť ve svých brankových příležitostech nevyzráli. A tak se ke slovu ve 30. minutě dostali hosté. D. Krejčok nacentroval před bránu a R. Papřok byl u míče dřív než náš brankář a bohužel vyrovnal na 1:1. 

Zbylých 15 minut prvního poločasu se hrál fotbal nahoru dolů. My to zkoušeli Maléřovou střelou z dálky nebo hlavičkou Lukáše Šmahaje, s oběma si Majer s obtížemi poradil. Hosté se několikrát dostali za naši obranu, včasným vyběhnutím je do šancí nepustil Lužný. V poslední minutě poločasu se do obrovské šance protlačil opět hostující Papřok, Lužný ale předvedl důležitý zákrok, tak se jde do kabin za remízového stavu. 

 

Po přestávce střelce naší branky Rajnocha nahrazuje Jenda Filipčík a my nastupujeme s touhou zvrátit zápas v náš prospěch. Míč máme častěji v držení, do pokutového území Sedlišť létá jeden centr za druhým, ale vyložené šance prozatím nepřicházejí. Hosté zvolili jednodušší, leč účinnou taktikou dlouhých míčů na útočníky, kteří se je snažili sklepávat. Naštěstí nic vážného díky práci celé obrany z toho nakonec nehrozilo. Až na 65. minutu, kdy se do tutovky dostal hostující Krejčok, naštěstí Lužný chytá. Náš tlak se ke konci zápasu stupňuje, hostující hráči ze Sedlišť už se v posledních 10 minutách pouze bránili a z toho vzešlo několik našich šancí. V 80. minutě po rohou hlavičkoval opět Šmahaj, Majer ho ale znovu vychytal. 87. minuta, jasný faul ve vápně na pronikajícího L. Šmahaje, ale k údivu všech píšťalka rozhodčího zůstala němá (i přes upozorňování pomezního rozhodčího). Za minutu později a do třetice Lukáš Šmahaj, ale dneska mu bohužel nebylo přáno a ve stoprocentní šanci po centru Papřoka minul. 

Utkání tak skončilo výsledkem 1:1. My, již po několikáté, nedokázali přetavit brankové příležitosti v góly, a proto opět doma nevítězíme. Je pravdou, že i hosté se do několika vážných situací dostali, ale takové utkání prostě zvládat musíme. Výkon to až tak špatný nebyl, ale taková ta síla dotlačit balón do branky za každou cenu, to nám bohužel chybělo. Výsledky v dalších utkáních nám dali jistotu působení v 1. A třídě i příští ročník, takže do Veřovic už pojedeme relativně klidní, ovšem nemění to nic na tom, že tam chceme a pojedeme vyhrát, ať se náš bodový zisk překulí přes 30 bodů.

 

zdroj: http://www.sokoldobra.cz



Sestavy


TJ Sokol Dobrá
M. Lužný [-] - P. Rajnoch [-] (46. J. Filipčík [-] ) , M. Pietroszek [-] , P. Malchárek [-] (79. J. Laštovička [-] ) , P. Maléř [-] , D. Šmahaj [-] , M. Šebestík [-] , L. Papřok [-] , O. Gryžboň [-] (69. K. Zícha [-] ) , L. Šmahaj [-] , D. Damek [-] (74. V. Kisza [-] )

FK Sedliště
D. Majer [-] - K. Jiříček [-] - J. Mokroš [-] - D. Majer [-] , R. Papřok [-] , D. Krejčok [-] , R. Vlček [-] - A. Foukal [-] , R. Bilas [-] , J. Pohludka [-] , J. Němec [-]

ŽK: 58. P. Maléř , 59. M. Pietroszek , 71. D. Damek , 78. J. Filipčík - 63. K. Jiříček , 69. R. Vlček .
Počet diváků: 112. Rozhodčí: JEDLIČKA Jan - HAVLÍK Přemysl, NOVÁK Daniel.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.