Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

04.06.2017 17:00

26.kolo, Moravskoslezský | 1.A třída sk. B, 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Albrechtice zvrátily nepříznivý stav


Branky


0

Ani vedení o dvě branky Bytřici nedstačilo. Albrechtice zápas pěti úspěšnými zásah otočily.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

4-1-5 tak taková byla bilance v jarní části obou celků před výkopem. Karty byly rozdány a diváci, kteři za nepříznivého počasí přišli podpořit domácí Baník mohli očekávat vyrovnaný souboj. Hřiště bylo v perfektním stavu, což určitě stojí za zmínění a díky dešti během utkání se také podle toho odvíjela samotná hra. Od první minuty šli do náporu hosté, míč drželi na kopačkách a snažili se dobýt domácí svatyni. kdy po střele Kantora zazvonilo jen břevno, všem domácím fanouškům se určitě ulevilo, ale za necelých pět minut po faulu domácích si míč na úrovni asi 20 metrů přichystal Zoubek a krásnou technickou střelou z přímeho kopu nedal brankáři šanci - 0:1. Hosté pořád byli v náporu a dočkali se další šance v podobě penalty. Zákrok to byl hodně sporný. Míč si vzal Buryan a bezpečně proměnil - 0:2. Domácím se něpříznivý stav určitě nelíbil, hosté polevili a také domácí začali pomalu dobývat branku hostí. Po špatné rozehrávce ve středu pole nabídli bystřičtí šanci domácim, kteří prilezitost Izaiášem využili a do šaten se šlo za stavu 1:2. Hosté ještě neproměnili těsně před koncem první půle neproměnili jasnou šanci.

 

Pokuď si vzpomínáte na sobotní finále Ligy mistrů, tak nějak vypadal druhý poločas, hosté najednou přestali úplně hrát jak Juventus a rázem bylo vše jinak. Po rohovém kopu zůstal na zadní tyčce nepohlídaný Chumchal, který vyrovnaval na 2:2. Hosté chtěli za každou cenu bodovat, tak otevřeli hru, ale nic si směrem dopředu nevytvořili a po průnikových přihrávkách domácích, hostující obrana marně chytala albrechrické borce, kteři za 12 minut nasázeli 3 fíky a rázem bylo vše jinak. Úspěšnými střelci se stali Kociolek, Chumchal a nznovu Kocilolek. Stav 5:2 odpovidá tomu, co se dělo na hřišti, zvláště domácí zaslouží na pověstný klobouček, kdy za stavu 0:2 nesložili zbraně a duel ve druhé půli otočili a mohli se radovat z jednoznačného vítěztví 5:2.

 

Autor Bogdan Krezelok



Sestavy


FK Baník Albrechtice
K. Směták [-] - J. Hovůrka [-] , A. Chumchal [-] , M. Kulhánek [-] , T. Izaiáš [-] (78. O. Čoček [-] ) , P. Pasz [-] (86. R. Smiga [-] ) , D. Dorozlo [-] , M. Korzeniowski [-] , J. Kociolek [-] (69. L. Vagner [-] ) , A. Věčorek [-] , P. Marcol [-] (67. J. Kociolek [-] )

TJ Bystřice
J. Galusík [-] - B. Krezelok [-] , J. Rusz [-] , L. Teofil [-] - D. Zoubek [-] (66. B. Kantor [-] ) , D. Kantor [-] , F. Buryan [-] , J. Čmiel [-] (66. J. Staniek [-] ) , R. Badura [-] (84. B. Gajdzica [-] ) , M. Teofil [-] , T. Kisza [-] -

ŽK: 38. A. Věčorek , 39. D. Dorozlo , 73. L. Vagner , 77. J. Kociolek - 52. D. Kantor .
Počet diváků: 80. Rozhodčí: KUBÁČEK Vojtěch - LAŠTUVKA Petr, SVOBODA Marian.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.