0:1
(0:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

03.06.2017 17:00

26.kolo, Moravskoslezský | 1.A třída sk. B, 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Petřvald výhrou posílil naději na záchranu


Branky


0

O průběhu zápasu nás informuje report Jakuba Mokroše ze Sedliště.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Sedliště přivítaly na svém hřišti poslední celek tabulky z Petřvaldu. Domácí hned od první minuty diktovali tempo hry a zatlačili soupeře na svou polovinu. Rychlou kombinací se snadno dostávali na dostřel Klečkovy branky, avšak výraznější šanci si v úvodu nevypracovali. Po počátečním tlaku Sedlišť se osmělil také soupeř, který hrozil zejména ze standardních situací a po dlouhých nákopech za obranu. Jejich pokusy byly buď nepřesné nebo je jistými zákroky likvidoval zkušený Majer. Avšak první gólovou šanci si vypracoval sedlišťský Krejčok, který si před hostujícími obránci pokryl dlouhý nákop do pokutového území, ale jeho střelu perfektním zákrokem zneškodnil na roh gólman Klečka. V další obrovské příležitosti se po rohovém kopu ocitnul domácí Vlček, který hlavou mířil jen do brankové konstrukce. Následnou dorážku trestuhodně zahodil Papřok, když z hranice malého vápna netrefil odkrytou bránu hostí. V 35. minutě promrhal největší šanci Petřvaldu Avetisyan, který postupoval sám na brankáře Majera, ale míč si předkopl příliš daleko a k zakončení se proto nedostal. O několik minut později se domácí dožadovali odpískání pokutového kopu, když po nevybíravém zákroku hostujícího obránce skončil na zemi útočník Krejčok, ale píšťalka sudího Chýlka zůstala němá. Ke konci první půle ještě mohl bezbrankový stav změnit domácí Bilas, avšak jeho dorážka z bezprostřední blízkosti ke gólu nevedla, a tak se šlo do kabin za nerozhodného stavu 0:0.

 

Ve druhém poločasu fotbalový fanoušek mnoho důvodů k radosti neměl.Sedliště se přizpůsobily hernímu stylu soupeře,a tak k vidění byla doslova kopaná.Týmy se dopouštěly laciných ztrát balónu,kombinace se úplně vytratila ze hry a šancí na obou stranách bylo jako šafránu,a tak nerozhodný stav trval až do 63. minuty.To Petřvald zahrával rohový kop,ten domácí ještě odvrátili,ale na zpětný centr do šestnáctky si nejvýše vyskočil hostující Valík,který hlavou mířil přesně a otevřel tak skóre zápasu - 0:1.Vstřelený gól obrázek hry nezměnil a domácí se marně snažili zvrátit nepříznivý stav.Nejblíže k vyrovnání měly Sedliště v 79.minutě,když po stažení Krejčoka už sudí Chylek ukázal na značku pokutového kopu.K exekuci se postavil sám faulovaný útočník.Jeho pokus měl sice patřičnou přesnost a směřoval do pravého dolního rohu brány,postrádal však větší razanci.Gólman Klečka vystihnul záměr domácího kanonýra a penaltu vyrazil na roh.Sedliště si ve zbývajících minutách slibnější šanci nevypracovaly,a proto se již skóre nezměnilo. Petřvald si odváží důležité tři body a zdramatizoval tak boj u sestupové příčky.

 

Autor: Jakub Mokroš



Sestavy


FK Sedliště
D. Majer [-] - K. Jiříček [-] - J. Mokroš [-] , T. Sekanina [-] - R. Vlček [-] (58. D. Majer [-] ) , D. Krejčok [-] , R. Papřok [-] (71. J. Pohludka [-] ) - J. Němec [-] , A. Foukal [-] , R. Bilas [-] , M. Bílek [-]

FK Petřvald na Moravě
J. Klečka [-] - R. Huvar [-] , M. Hýl [-] , N. Avetisyan [-] (86. L. Sedláček [-] ) , J. Musil [-] , L. Mikulík [-] , P. Valík [-] (90. J. Tyleček [-] ) , E. Kožar [-] , J. Prudký [-] , D. Kroupa [-] , A. Ručka [-]

ŽK: 71. J. Mokroš - 44. E. Kožar , 79. J. Musil , 80. P. Valík , 81. R. Huvar .
Počet diváků: 84. Rozhodčí: CHÝLEK Martin - POBOŘIL Radek, OPĚLA Robin.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.