5:2
(2:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

03.06.2017 17:00

26.kolo, Moravskoslezský | 1.A třída sk. B, 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Čtvrtá výhra v řadě se nekonala.


Branky


11. F. Chrašč , 23. D. Coufal (p.) , 50. P. Zajac , 69. D. Coufal , 75. V. Šimon - 16. O. Matúš , 90. R. Košelík
0

Přinášíme report z pohledu Veřovic. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Již po 10-ti minutách se domácí dostali do vedení po akci z levé strany. I když jsme první centr do šestnáctky odvrátili, tak napodruhé jsme již vstřelení branky domácích nezabránili - 1:0. O tři minuty později ale mohl stav utkání vyrovnat Adam Šimíček. Jeho bratr vypíhl soupeři míč, přihrál na Adama, ale ten bohužel pro nás mířil jen do nohou domacího brankáře. Přesto jsme stav utkání srovnali a to v 16 min. Po akci Martin Černoch - Adam Šimíček, který nahrával na Ondru Matuše a ten prostřelil z otočky vše, co mu stálo v cestě - 1:1. V 23 min se ale přece jen domácí dostali do poločasového vedení 2:1, kdy proti nám byl nařízen pokutový kop. Bohužel se našim obráncům nepodařilo odvrátit závar před naší branou a Martin Černoch hasil...penalta. Tu domácí útočník bez problémů proměnil. I když jsme ještě mohli v první půli se skórem něco udělat, tak jsme šance neproměnili. Domácí ještě navíc v 37 min nastřelili tyč.

 

 Do druhé půle jsme nastupovali za stavu 2:1 pro domácí....stále to bylo hratelné. Ale domácí nám ukazovali, jak se hraje po stranách. Neustále naši šestnáctku zasypávali centry. Svou herní převahu přetavili postupně i gólově. V druhé půli jsme bohužel již hráli jen druhé housle a Brušperk nás přehrával. O výhře domácích nebylo pochyb a postupně navyšovali svůj náskok až na 5:1. V samotném závěru utkání již jen Radim Košelík upravil kosmeticky vysokou výhru domácích na 5:2.

 

zdroj: https://afcverovice.php5.cz



Ohlasy k zápasu



AFC Veřovice
web:: Tak jak se nám dařilo proti Petřvaldu, bohužel jsme v tomto utkání nedokázali na hru, a gólové proměňování šancí, navázat. Stále to bude boj až do posledního kola o setrvání v této soutěži.



Sestavy


SK Brušperk
M. Murín [-] - D. Folta [-] , L. Kuba [-] (73. P. Karlík [-] ) , A. Havlíček [-] (79. V. Šot [-] ) , O. Hančin [-] - D. Coufal [-] , P. Zajac [-] , J. Bogdan [-] (77. D. Kornak [-] ) , M. Vojtek [-] (35. J. Blahut [-] ) - F. Chrašč [-] (63. V. Šimon [-] ) , D. Laryš [-] -

AFC Veřovice
M. Fojtík [-] - D. Šimíček [-] , A. Šimíček [-] (73. D. Hrivňák [-] ) , M. Černoch [-] , R. Košelík [-] , M. Kupčák [-] , J. Michálek [-] (58. L. Pítr [-] ) , O. Matúš [-] , R. Košelík [-] , O. Fojtík [-] (53. M. Hanko [-] ) , M. Adamec [-]

ŽK: 43. D. Coufal , 62. F. Chrašč - 30. M. Kupčák , 45. M. Černoch , 66. A. Šimíček , 68. O. Matúš .

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.