0:0
(0:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

28.05.2017 17:00

25.kolo, Moravskoslezský | 1.A třída sk. B, 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Staré Město ztratilo v postupových dostizích


Branky


0

Souboj celků z opačných polů tabulek skončil bezbrankovou remízou, i když na hřišti pláli na konci zápasu emoce. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Popis utkání ze strany domácí Bystřice

Souboj celků, kde jeden bojuje o postup a druhý o záchranu. Přesně takový byl střet mezi Bystřici a lídrem ze Starého Města. První půle se vůbec nenasla v takovém duchu, jak by si někteří představovali. Byli to domácí, kteří se snažili pohnout se skórem zápasu, ale marně, všechny pokusy domacich skončily mimo nebo v rukavicích brankáře hostí. Byli to, ale hosté, kteří měli největší šanci prvního poločasu. Po špatné komunikaci a prohraném souboji, se řítil sám na domácího brankáře jeden z hostí, ale toho fantastickým zákrokem vylapal brankář Galusik. Do šaten se šlo za bezbrankového stavu. Druhá půle se nesla v réžii hostí. Hosté byli velice aktivní a vypracovali si hodně standardnich situací v okolí šestnáctky domácich. Naštěstí pro domácí, jejich pokusy patřily spíše do kategorie nepodařené. Hosté se nechtěli spokojit s jedním bodem, ale nenašli recept na domácí obranu. Ještě neni konec! Drama pokračovalo v nastavenem čase, kdy hosté zahrávali poslední standardní situaci. Galusík boxoval míč tak nešťasně, že skončil za jeho zády. Ale pozor! Gól nebyl uznán pro postavení mimo hru jednoho hráče hostujícího celku. Což se nelíbilo hostům a došlo k výměně názorů a potyčce mezi celky. Což už nemělo vliv na výsledek. Zápas skončil bezbrankovou remízou 0:0.

 

Autor: Autor: Bogdan Krezelok

 

Popis utkání ze strany hostujícího Starého Města

Tempo celého zápasu bylo kvůli velmi unavujícímu horku slabší, a hrálo se především uprostřed hřiště, kdy se ani jeden tým do ničeho během prvního poločasu nehrnul. Šancí bylo málo, více jich na svých kopačkách měli asi domácí, ale asi největší tutovku spálil náš útočník, který šel ke konci prvního poločasu sám na golmána, který jej ovšem vychytal. Do druhého poločasu jsme vstoupili aktivněji my a v 50. minutě po přihrávce za obranu si náš kapitán píchl před hranicí vápna bálon do strany a přišel faul golmana, který dostal žlutou kartu a my kopali přímý kop. Během celého druhého poločasu jsme měli více ze hry my, ale naše neschopnost nás připravila o tříbodový zisk. Velmi rozporuplný moment přišel v půli druhého poločasu, kdy si domácí gólman stáhl rukou balon mimo vapno a rozhodčí však po udělení přímého kopu neudělil domácímu brankáři žádnou kartu. My se s ubíhajícím časem snažili více tlačit domácí ale ti dobře bránili a nedovolili nám se dostat do šancí ať už za cenu faulů či dobrých obranných zákroků. Asi největší vzruch před brankou domácích byl v poslední minutě utkání, kdy jsme z levé strany kopali přímý kop, který si vyběhnuvší domácí golmán pěstmi srazil do brány a hosté se začali radovat. Naše radost však dlouho netrvala, jelikož pomezní rozhodčí zdvihl praporek a signalizoval hlavnímu, že se jednalo o offside. Po tomto rozhodnutí se tedy týmy rozešly smírně po bezbrankové remíze 0:0. 

 

 Autor: Martin Sušovský

 



Sestavy


TJ Bystřice
J. Galusík [-] - L. Teofil [-] (84. B. Gajdzica [-] ) , J. Rusz [-] , B. Krezelok [-] - F. Buryan [-] , J. Staniek [-] (74. D. Mustabašič [-] ) , D. Kantor [-] , B. Kantor [-] (55. T. Fober [-] ) , D. Zoubek [-] , R. Badura [-] , M. Teofil [-] -

První SC Staré Město
A. Střalka [-] - T. Němec [-] , Š. Kmošťák [-] , P. Štěrba [-] , O. Rudel [-] (72. K. Střalka [-] ) , P. Němec [-] , M. Sušovský [-] , P. Glembek [-] (80. P. Němec [-] ) , T. Kozel [-] (46. V. Smilowski [-] ) , P. Recman [-] , J. Birčák [-] (86. J. Birčák [-] )

ŽK: 44. B. Kantor , 47. J. Galusík , 58. F. Buryan .
Počet diváků: 150. Rozhodčí: SEIDLER René - VOJKOVSKÝ Michael, ZÁVODNÝ Vít.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.