0:2
(0:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

28.05.2017 17:00

25.kolo, Moravskoslezský | 1.A třída sk. B, 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Veledůležité tři body z Libhoště...


Branky


0

Přinášíme report z pohledu hostujícího týmu. Obrovsky důležité utkání čekalo naše chlapce v neděli, 28. 5. v Libhošti. V případě výhry by totiž nechali v tabulce Libhošťský tým o 7 bodů za sebou, což by 3 kola před koncem a při pohledu na rozlosování znamenalo velkou šanci na záchranu v soutěži. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Zápas začal hlavně aktivitou z naší strany. Domácí jsme v úvodních minutách zatlačili, v 8. minutě se do šance krásně uvolnil Vojta Figura, ale mladý brankář Mička (r. narození 2000) předvedl skvělý zákrok. O chvilku později měl možnost do prázdné brány střílet z poloviny hřiště Ondra Gryžboň, ale šanci na skórování prozatím odmítl. V 16. minutě se do první velké šance dostali po nedorozumění v obraně domácí, naštěstí domácí útočník střílel do Lužného. Toto zaváhání otupilo náš tlak a soupeř se začal víc a víc osmělovat. O několik minut později došlo totiž k dalšímu nedorozumění v naší obraně, ze kterého naštěstí Libhošť nevytěžila víc, než tyčku. 

My se ke slovu opět dostali v minutě dvaatřicáté, kdy Papřok postupoval z boku sám na bránu, místo zakončení ale přihrával pod sebe, kde se nenacházel bohužel nikdo. Za tři minuty dnes velmi aktivní Lukáš Papřok se u lajny krásně uvolnil, obloučkem našel dalšího Lukáše, a to Šmahaje, ten v pádu hlavičkoval bohužel vedle a jelikož už se do konce poločasu nic zásadního neudálo, odcházíme do kabin za stavu 0:0. 

 

V kabině jsme si řekli, že dneska ty tři body prostě odvezeme stůj co stůj. A tak i vypadal druhý poločas. Všichni diváci se ještě ani nestihli pořádně posadit a už běžel Vojta Figura podruhé v zápase na Mičku, ten ale opět chytá. Dál se tlačíme za první brankou v utkání, ale i přes velké množství rohů se to ne a ne podařit. Ale v 59. minutě vedeme! Pietroszek krásně centruje z pravé strany, L. Šmahaj pálí z voleje, Mička vyráží, ale tam je V. Figura připraven na dorážku a do třetice překonává domácího brankáře, 1:0 pro Dobrou. 

Nepolevili jsme, dál se snažili být aktivní a druhá odměna přišla za dalších 10 minut. L. Papřok se opět krásně uvolnil, tentokrát přihrávkou pod sebe našel Ondru Gryžboně a ten z první nedal mladíkovi v bráně Libhoště šanci, 2:0 pro nás! 

Domácí se ještě snažili s vývojem utkání něco udělat, ale v parném dni už jim síly docházely (i vinou pouze jednoho muže na lavičce a nemožnosti vícekrát střídat), takže se na víc, než jeden nebezpečný závar v závěru utkání nezmohli a my tak zvítězili 2:0 a pokud všichni ze spodku tabulky nezačnou zázračně vše vyhrávat, tak se v Dobré bude 1. A třída hrát i příští rok. 

Děkujeme všem fanouškům, kteří nás přijeli do Libhoště povzbudit a v sobotu, 3. 6. od 17ti hodin se uvidíme zase v Dobré, kdy přivítáme tým Hlubiny bojující o postup, takže další těžké utkání, které ale po dvou domácích nezdarech chceme zvládnout vítězně. 

 

zdroj: http://www.sokoldobra.cz



Ohlasy k zápasu


FC Libhošť
klubový web: Po nedůstojné hře a vysoké porážce v Brušperku, měla přijít na domácí trávě náprava a plný bodový zisk. Nestalo se tak! Zůstalo jen slovo „mělo“. Velmi špatná, navíc netaktická hra našeho týmu usnadnila svému soupeři cestu za třemi body. Soupeř předvedl vysoce účelnou taktiku a disciplinovanou hru s jakou se musí bojovat o setrvání v soutěži. Byl to pravý opak toho, co předvedlo a produkovalo na vlastním trávníku domácí mužstvo. Tento výsledek hodně napovídá příznivcům i hráčům o příštím fotbalovém ročníku.




Sestavy


FC Libhošť
F. Mička [-] - J. Závodný [-] (72. T. Bátrla [-] ) , D. Velart [-] , P. Pojezdala [-] , M. Blažek [-] , J. Beneš [-] , J. Jachník [-] , T. Juřena [-] , J. Čapka [-] , P. Eckelsberger [-] , D. Symerský [-]

TJ Sokol Dobrá
M. Lužný [-] - P. Platoš [-] , O. Gryžboň [-] (81. J. Gryžboň [-] ) , V. Figura [-] (88. K. Zícha [-] ) , M. Pietroszek [-] , D. Damek [-] , D. Šmahaj [-] , M. Šebestík [-] , L. Papřok [-] (72. J. Filipčík [-] ) , L. Šmahaj [-] , P. Maléř [-]

ŽK: 78. T. Juřena - 73. V. Figura .
Počet diváků: 110. Rozhodčí: CHÝLEK Martin - PODRACKÝ Pavel, ČUBA Daniel.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.