Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

27.05.2017 17:00

25.kolo, Moravskoslezský | 1.A třída sk. B, 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Dobratice trestuhodně prohospodařily svůj náskok


Branky


0

I když Dobratice po hodině hry vedly o dvě branky, tak jim to na výhru nestačilo a Albrechtice díky skvělému finiši uloupily všechny tři body.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

V prvním poločase Dobratice neproměnili velkou spoustu šancí, což se jim v pozdějším průběhu zápasu krutě vymstilo. Ve 24 minute se Dobraticím po povedené kombinaci podařilo dostat do vedení Adamem Šigutem, který zužitkoval přihrávku za obranu obstřelením gólmana - 1:0. Daále Dobratice nastřelili tyč. Po zahraném přímém kopu, ktery gólman vyrazil, dosáhli domácí branky, která nebyla ale uznána pro ofsajd. Poločasový stav 1:0 byl pro hosty velice příznivy, vzhledem k jeho průběhu.

 

Ve druhém poločase začali být hosté také nebezpečni, což vedlo k jejich vyrovnání v 51. minutě, když z hranice šestnáctky vypálil Antonín Chumchal do protipohybu brankáře - 1:1. Domácím se podařilo rychle odpovědět a vstřelit branku po rohovém kopu - Dominik Dobiáš (57. minuta) - 2:1. Chvíli na to Dobratice po rychlé rozehraném přímém kopu ze středu pole do lajny, kde si zpracoval míš Lukáš Somr a přízemním centrem našel Mariána Causidise, kterému se podařilo zvýšit skóre na 3:1 (60. minura). Vypadalo to, že je to hřebik do hostující rakve, ale bylo to přesně naopak. Ti se kousli, začali hrát důrazně a domácí naopak polevili a prohrávali důležité souboje. Přišla smršť tří branek v rozmezi čtyř minut a hoste vedli 3:4. Nejdříve v 61. minutě se po rohu prosadil hlavou Tomáš Izaiáš - 2:3. O dvě minuty později se po závaru v domácí šestnástve prosadil Antonín Chumchal bodlem - 3:3. Do vedení Albrechtice poslal v 65. minutě Piotr Pasz, který vypálil z rohu a míč skončil pod víkem na přední tyči - 3:4. V 80. minutě se podařilo Dobraticím vyrovnat po centru ze strany, který proměnil Adam Šigut hlavou - 4:4. Bohužel pro domácí se opět projevil laxní přístup při rozehrávce, kdy darovali Albrechticim šanci na to vstřelit vítěznou branku, kdy podstřelil domácího brankáře Tomáš Izaiáš (90. minuta) - 4:5. 

 

Autor: Milan Hlaváč

Popis hostujích branek: Radim Smiga



Ohlasy k zápasu


TJ Dobratice
Michal Hlaváč: Takže když to shrnu, místo abychom v poločase vedli 3:0, tak jsme vedli pouze 1:0. Ve druhém poločase se nám podařilo sice vstřelit další tři branky, ale laxním přístupem a nedůrazem v soubojích jsme nechali Albrechtice vstřelit branek pět.

FK Baník Albrechtice
Dušan Kohút: Taky se k nám to štěstíčko konečně obrátilo. Někdy máme sedm tutovek a nedáme gól, dneska jsme ze sedmi šancí dali pět gólů. Pro Dobratice je to kruté, určitě si nezasloužily prohrát, ale takový je fotbal.



Sestavy


TJ Dobratice
R. Galusik [-] - P. Lýsek [-] , M. Svobodník [-] (79. T. Bortlíček [-] ) , D. Dobiáš [-] , R. Škapa [-] , M. Hlaváč [-] , L. Kantor [-] , M. Causidis [-] , A. Šigut [-] , L. Somr [-] , O. Skotnica [-]

FK Baník Albrechtice
O. Mato [-] - J. Kociolek [-] , J. Hovůrka [-] (20. P. Marcol [-] ) , A. Chumchal [-] , A. Věčorek [-] , T. Izaiáš [-] , P. Pasz [-] , D. Dorozlo [-] , D. Žyla [-] (62. J. Kociolek [-] ) , M. Korzeniowski [-] , M. Kulhánek [-]

ŽK: M. Hlaváč , 88. P. Lýsek - 85. P. Marcol .
Počet diváků: 130. Rozhodčí: BARTOŠ Ivan - POBOŘIL Radek, VOJKOVSKÝ Jakub.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.