3:0
(1:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

06.05.2017 16:30

22.kolo, Moravskoslezský | 1.A třída sk. B, 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Staré Město na jaře poprvé vyhrálo


Branky


0

Staré Město se ujalo vedení až těsně před koncem prvního poločasu. To pak pojistilo v závěrečné šestiminutovce dvěma góly. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Staré Město přivítalo v sobotu na svém hřišti celek z Dobré a zaslouženě vyhrálo. V první stoprocentní šanci zápasu se objevili hosté z Dobré, ale jejich útočník Jan Laštovička, přestřelil branku z máleho vápna, když se k němu dostal míč po centru zpravé strany. Staré Město si své největší šance vytvářelo především z rychlých brejku ale staroměstký kapitán Petr Němec spálil dvě velké tutovky během prvního poločasu. Ke konci prvního poločasu, přesně ve v 43. minute, zahrávali domácí fotbalisté přímý kop z pravé strany v blízkosti vápna a po nacvičeném signálu se odrazil balon k Martinu Sušovskému, který jej na malém vápně uklidil do brány - 1:0.

 

Do druhého poločasu nastoupili lépe hosté, kteří se snažili domácí tlačit a vstřelit jim branku, což se jim nepovedlo. Jejich tlak gradoval od 75. minuty, Staré Město hrozilo opět z brejků a domácí kapitan Petr Němed svou střeleckou smůlu dokázal prolomit až ke konci zápasu kdy po rychlem brejku nedal střelou z vápna hostujícímu golmanovi šanci, který byl do té doby nejlepším hráčem Dobré a jen díky němu byl stav pouze 1:0. Hráči Dobré se nadále snažili s výsledkem něco udělat, ale směrem dopředu příliš nebezpeční nebyli. Třetí branka domácích přišla po rohu, jenž domácí rozehráli na krátko, balon nacentroval Martin Sušovský do vápna na zadní tyč, kde jej bránící hráč hostů vrátil hlavou před bránu a domácí střídající hráč si sklepnutim pro Martina Sušovského připsal po asistenci u druhého gólu další gólovou přihrávku. Sušovský z voleje vystřelil přízemní střelu ke gólmanově levé tyči a upravil skóre na konečných 3:0.

 

autor: Martin Sušovský



Ohlasy k zápasu


První SC Staré Město
Martin Sušovský (zástupce kapitána): Naše výhra je zasloužená, i když jsme se na ní pořádně museli nadřít a rozhodli jsme dvěma góly až v závěru zápasu.




Sestavy


První SC Staré Město
A. Střalka [-] - Š. Kmošťák [-] , P. Štěrba [-] , O. Rudel [-] (89. O. Pagáč [-] ) , P. Němec [-] (89. J. Birčák [-] ) , V. Smilowski [-] (66. T. Kozel [-] ) , M. Sušovský [-] , P. Glembek [-] (83. P. Němec [-] ) , D. Papaj [-] (10. L. Slota [-] ) , P. Recman [-] , J. Birčák [-]

TJ Sokol Dobrá
M. Lužný [-] - D. Šmahaj [-] , J. Laštovička [-] , P. Malchárek [-] , D. Damek [-] , J. Filipčík [-] , P. Platoš [-] (61. M. Pietroszek [-] ) , M. Šebestík [-] , O. Gryžboň [-] (61. K. Zícha [-] ) , L. Šmahaj [-] , P. Maléř [-]

ŽK: 74. L. Slota , 84. P. Němec - 48. J. Filipčík , 88. M. Lužný .
Počet diváků: 150. Rozhodčí: FAJKUS Josef - PŘEČEK Dušan, KLIMEK Tomáš.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.