Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

30.04.2017 16:30

21.kolo, Moravskoslezský | 1.A třída sk. B, 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Baník veze domů důležité tři body, Libhošť - Baník Albrechtice 3:4


Branky


0

Albrechtice vedly po poločase o dvě branky. Domácí po půli dokázali snížit, ale odpověď Albrechtic byla okamžitá. Libhošť už pak jen dokázala znovu jen snížit. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

K utkání chyběla trenérovi Baníku dvojice obránců Ondřej Čoček, Martin Kulhánek a záložník Daniel Žyla, a tak se do sestavy Baníku vrátil po dlouhé době zkušený Jaroslav Goj. Do branky Baníku se tentokrát postavil Kamil Směták a předvedl spolehlivý výkon.

Úvodní minuty utkání za slunečného nedělního počasí na hřišti Libhoště začali aktivněji Baníkovci, kteří drželi častěji míč na svých kopačkách a byli lepším týmem než domácí. První branka v utkání přišla v 7. minutě. Baníkovci zahrávali Davidem Dorozlem přímý volný kop. Zkušený záložník Baníku poslal centrovaný míč na branku domácích, který tečoval hlavou jeden z domácích hráčů přímo na hlavu volného Jana Hovůrky, který neměl na zadní tyčce problém dostat míč do branky a poslal Baník do vedení. Baník byl i po úvodní brance lepší týmem, ale domácí z první vážné šance ve 14. minutě vyrovnali, kdy chybu našeho týmů využil střelou kolem bezmocného brankáře Kamila Smětáka domácí Jiří Beneš a vyrovnal skore utkání. Baník si však ve 21. minutě vzal vedení v utkání zaslouženě zpět, kdy po přesné přihrávce dobře hrajícího Jakuba Kociolka se dostal před brankou k míči Jan Kociolek a z otočky svou slabší nohou poslal svou střelu přesně do rohu domácí branky a Baník opět vedl. Poté měl Baník dvě zajímavé příležitosti, ale ani Tomáš Izaiáš a Jan Kociolek své dobré možnosti na navýšení vedení nevyužily. Ve 28. minutě se však Baníkovci prosadili po třetí, kdy na pravé straně předvedli pěknou kombinaci, kdy se k míči dostal Jakub Kociolek a svým přesným přizemním centrem poslal míč před branku, kde si krásně naběhl před obránce domácích Antonín Chumchal a poslal svůj střelecký pokus za záda domácího brankáře. Baník tak byl v utkání jasně lepším týmem a zaslouženě vedl 1:3. Do konce prvního poločasu mohl navýšit vedení Baník hned dvakrát, ale jak Jan Kociolek tak ani Tomáš Izaiáš neuspěli, a když domácí si nevypracovali žádnou velkou šanci, v prvním poločase skončil první poločas zaslouženým vedením Baníku 1:3.



 

Do druhého poločasu nastoupila obě mužstva beze změn. První příležitost ve druhém poločase měli domácí, kdy se do zakončení dostal Jiří Jachník, ale v nadějné pozici trestuhodně přestřelil. První branka přišla ve druhém poločase v 64. minutě, kdy se k míči dostal domácí Jíři Beneš a z otočky poslal svou střelu přesně ke vzdálenější tyčce a snížil skóre utkání. Baník si však vzal hned za dvě minuty dvougólové vedení zpět na svou stranu, kdy využil rychlý protiútok, kdy Jakub Kociolek si obhodil vyběhnutého brankáře domácích a následnou zpětnou přihrávkou před odkrytou branku domácích našel svého bratra Jana Kociolka, který poslal míč do sítě domácích. Domácí se však nevzdali a v 69. minutě si naběhl na roh na přední tyčce Jiří Jachník a svůj pokus poslal přesně na zadní tyč Baníkovské branky a snížil na 3:4. Tohle však byla poslední branka v tomto utkání. Ani domácí, kteří měli pár pokusu skóre vyrovnat tak ani Baníkovci další příležitosti neproměnili a utkání tak skončilo výsledkem 3:4 ve prospěch Baníku. Albrechtičtí fotbalisté si tak domů z hřiště Libhoště odvezli hlavně díky dobrému prvnímu poločasu důležité tři body za vítězství 3:4.

Zdroj http://www.fkbanikalbrechtice.cz/

Autor: Marek Chmiel



Ohlasy k zápasu



FK Baník Albrechtice
Marek Chmiel: Sedm gólů, velmi dobrý první poločas z albrechtické strany, ideální počasí a vítězství. Na hřišti Libhoště se bylo v neděli odpoledne na co dívat. V prvním poločase podal Baník dobrý výkon, vedl 1:3, když se nejdříve trefil Jan Hovůrka s Janem Kociolkem a další gól přidal útočník Antonín Chumchal. V druhé půli již byla hra ze strany Baníku slabší, ale přesto dokázal Baník zvítězit 3:4, když čtvrtou branku vstřelil Jan Kociolek. Po dvou zápasech bez vítězství albrechtický tým zabojoval a odvezl si tak domů z hřiště Libhoště důležité tři body.



Sestavy


FC Libhošť
P. Martinovský [-] - J. Závodný [-] (58. M. Beránek [-] ) , D. Velart [-] , M. Blažek [-] , J. Beneš [-] , J. Jachník [-] , Z. Palička [-] , T. Juřena [-] (85. T. Bátrla [-] ) , J. Čapka [-] , P. Eckelsberger [-] (76. P. Čapka [-] ) , D. Symerský [-]

FK Baník Albrechtice
K. Směták [-] - J. Hovůrka [-] , A. Chumchal [-] (90. R. Smiga [-] ) , T. Izaiáš [-] , D. Dorozlo [-] , M. Korzeniowski [-] , J. Kociolek [-] , J. Kociolek [-] , L. Vagner [-] , A. Věčorek [-] , J. Goj [-] (73. P. Pasz [-] )

Počet diváků: 216. Rozhodčí: NEDĚLA Martin - ŠAFAŘÍK Pavel, PALA Mojmír.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.