3:2
(2:1)
42. P. Štěrba
50. P. Štěrba (p.)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

01.05.2017 16:30

21.kolo, Moravskoslezský | 1.A třída sk. B, 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Sedliště bodově obralo vedoucí tým tabulky


Branky


0

Sedliště se během tří minut ujalo dvoubrankového vedení. O to však přišlo velmi záhy. Rozhodující zásah Sedliště přišel zhruba půlhodiny před koncem.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Začátek zápasu byl z obou stran dosti nervózní.Oba týmy se dopouštěly lehkých ztrát balónu a spíše než kombinace byly vidět nakopávané balóny.Ale asi po dvaceti minutách se domácí osmělili a začali si vytvářet první šance. Velice nebezpečná byla standartní situace kopaná Tomášem Sekaninou,která proletěla těsně vedle levé tyče hostí. Poté byly k vidění další závary před bránou hostů, ty ale gól nepřinesly. Staré Město do té doby bylo prakticky neškodné a za tuto pasivitu je potrestal ve 38. minutě kanonýr Krejčok.Ten si pokryl autové vhazování před bránicím Papajem a na hranici šestnáctky vystřelil. Obrana ještě tuto střelu zblokovala, ale odražený míč se znova dostal ke Krejčokovi a ten se střelou k tyči už nemýlil - 1:0. O tři minuty později domácí vstřelili druhý gól. Opět po vhazování Foukala hostující obrana propadla a odražený míč dostal za záda hostujícího gólmana Střalky přesnou střelou k levé tyči Mokroš 2:0 .Za minutu na to, po přísném faulu na Sušovskeho na hranici velkého vápna našel Petr Němec mladší přesným centrem Štěrbu, který snižoval - 2:1. A tak i skončil první poločas za stavu 2:1. Na utkání přišlo tolik diváků,že o poločase došlo jak pivo, tak i klobásy.

 

Druhý poločas začalo aktivněji Staré Město a dočkalo se vyrovnání hned v 50.minutě ,když nedovoleně zahrál v pokutovém území Jiříček. Ten fauloval Sušovského a z následného pokutového kopu skoroval Štěrba - 2:2. V 63. minutě si domácí vzali vedení zpět,když se po standardní situaci prosadil hlavou Jiříček a napravil svůj předchozí faul - 3:2. Poté byly vidět ještě další šance na obou stranách. Hosté měli blízko k vyrovnání po hlavičce Kamila Střalky, toho však skvělým zákrokem vychytal Majer. Před koncem utkání ještě uviděl druhou žlutou kartu Střalka,po zbytečném faulu na domácí golmana Majera. Staré Město díky prohře přišlo o vedoucí postavení v tabulce.

 

Autor: Jakub Mokroš



Ohlasy k zápasu


FK Sedliště
Jakub Mokroš (kapitán): V prvním dějství jsme byli lepším týmem a dostali se do dvoubrankového vedení. Hosté do přestávky snížili a poté po přestávce vyrovnali. Vedení jsme si pak vzali zpátky a už jsme ho udrželi.




Sestavy


FK Sedliště
D. Majer [-] - A. Foukal [-] - T. Sekanina [-] - R. Vlček [-] (61. R. Krischke [-] ) , D. Majer [-] , D. Krejčok [-] - J. Němec [-] , M. Bílek [-] , R. Papřok [-] (84. J. Pohludka [-] ) , J. Mokroš [-] , K. Jiříček [-]

První SC Staré Město
A. Střalka [-] - T. Němec [-] , Š. Kmošťák [-] (83. J. Birčák [-] ) , P. Štěrba [-] , O. Rudel [-] (68. V. Smilowski [-] ) , K. Střalka [-] , P. Němec [-] (83. T. Kozel [-] ) , M. Sušovský [-] , P. Němec [-] (69. L. Slota [-] ) , P. Glembek [-] (72. J. Birčák [-] ) , D. Papaj [-]

ŽK: 50. K. Jiříček , 53. J. Němec , 62. J. Mokroš , 84. T. Sekanina - 27. K. Střalka , 65. P. Glembek , 79. D. Papaj , 90. M. Sušovský . ČK: 90. K. Střalka .
Počet diváků: 340. Rozhodčí: BARTOŠ Ivan - BRABEC Roman, LUKAŠÍK Petr.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.