1:1
(1:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

23.04.2017 16:00

20.kolo, Moravskoslezský | 1.A třída sk. B, 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Dobrá si odváží bod z Petřvaldu


Branky


0

V neděli 23. 4. fotbalisté Dobré sehráli další venkovní utkání, zamířili jsme do Petřvaldu na Moravě. Domácí do tohoto zápasu získal 15 bodů, proto Dobrou nečekalo nic lehkého, jelikož soupeř hraje o bytí a nebytí v 1. A třídě. Utkání ale proběhlo velmi korektně a hrál se otevřený fotbal i přes velkou nepřízeň počasí. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Úvod utkání se nesl v hostující režii. Hosté byli aktivní a snažili se hrát kombinační fotbal. To po chvíli přestalo být možné, jelikož se na hrací plochu sneslo krupobití a zápas po této spršce začal být hlavně bojovný. Dobré ale počasí částečně pomohlo ke skórování první branky. Ve 14. minutě po zákroku na Rajnocha, který nepochopitelně nebyl potrestán aspoň žlutou kartou a hostující hráč musel být střídán, se k přímému kopu postavil Papřok, vypálil přes zeď, domácí brankář mokrý balon neudržel, Malchárek včas míč doběhl a dorazil ho do brány – 0:1. 

Hřiště se s přibývajícími minutami změnilo v mokré a rozbahněné pole, na kterém se kombinovat moc nedalo, a proto přicházely ztráty míčů a šance domácích. Ve 20. minutě měli domácí obrovskou příležitost k vyrovnání, kdy po Maléřově faulu ve vápně zahrávali pokutový kop. S ním ale naložil domácí hráč mizerně a Lužný penaltu nadvakrát chytil. Poté se domácí dostali k sérii rohů, a bohužel čtvrtý z nich zužitkoval ve 30. minutě ve vyrovnávací branku domácí Valík – 1:1. 

Do konce poločasu se již nic závažného nestalo, promáčení odcházíme do kabin v polovině utkání za nerozhodného stavu. 

 

Druhý poločas začal opatrněji než ten první, na opravdu těžkém terénu nikdo nechtěl udělat chybu. Závěrečnou půlhodinu odstartovala doberská velká šance. Papřok našel na zadní tyči Damka, ten vystřelil do gólmana a odražený balon se dostal k mladému Alexovi. Někteří již zvedali ruce, bohužel hostující mladík nezakončil přesně tak, jak chtěl a brankář domácích stačil míč zachytit. Poté se začal hrát otevřený fotbal, kdy se oba týmy hnali za vstřelením branky. Domácí se dostali do několika opravdu nebezpečných akcí, ve kterých ale místo zakončení zbytečně nahrávali či si chtěli balon připravit do ještě lepší pozice a jejich šance tak přišli vniveč. 

V 83. minutě běží od půlky sám na domácího brankáře Gryžboň, zkouší střelu šajtlí kolem něj, ale na poslední chvílí stačí ho ještě domácí obránce doběhnout a střelu zblokovat, tak je z toho pouze roh. V 88. minutě se k zakončení uvnitř vápna dostávají i domácí, ale střela to tak nebezpečná nebyla, aby s ní měl brankář potíže. Po posledním rohu domácích rozhodčí píská konec a Dobrá si tak odváží z Petřvaldu bod. 

 

zdroj: http://www.sokoldobra.cz/



Ohlasy k zápasu


FK Petřvald na Moravě
Jaroslav Tyleček (trenér, fm.denik.cz): Začátek byl bohužel naše klasika. Pak jsme nedali penaltu, ale přesto se nám podařilo vyrovnat. Ve druhém poločase jsme možná byli lepší, ale do vyložené šance jsme se nedostali. K výhře nám chybělo ještě něco navíc. Nakonec to byla asi zasloužená remíza

TJ Sokol Dobrá
Dalibor Damek (trenér): Jak vyjádřit tento týden? Týden blbec. Smolná domácí remíza v poslední minutě utkání, následně počasí, které pěkně zamávalo s tréninkovou docházkou a zranění či pracovní povinnosti několika hráčů. Na horké půdě domácího Petřvaldu jsme si přesto věřili na vítězství, ale nakonec je asi remíza spravedlivá. Těžký terén nedovolil hrát pohledný fotbal, je jen velká škoda námi neproměněných příležitostí a hlavně zranění dvou našich borců. Ztratili jsme dva hráče i body.



Sestavy


FK Petřvald na Moravě
J. Klečka [-] - A. Ručka [-] , J. Musil [-] , E. Nitka [-] , M. Hýl [-] , L. Mikulík [-] , J. Prudký [-] , V. Jaroš [-] , D. Kroupa [-] , R. Huvar [-] , P. Valík [-] (73. M. Hýl [-] )

TJ Sokol Dobrá
M. Lužný [-] - J. Gryžboň [-] , P. Malchárek [-] , D. Damek [-] , J. Filipčík [-] , P. Platoš [-] , M. Šebestík [-] , P. Maléř [-] , L. Papřok [-] (77. K. Zícha [-] ) , O. Gryžboň [-] , P. Rajnoch [-] (14. J. Alexa [-] )

ŽK: 54. A. Ručka - 59. O. Gryžboň , 90. J. Gryžboň .
Počet diváků: 36. Rozhodčí: JAHODA Kamil - ŠUJAN Stanislav, ŠPIČÁK Zbyněk.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.