0:0
(0:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

22.04.2017 16:00

20.kolo, Moravskoslezský | 1.A třída sk. B, 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Ve Starém Městě branka nepadla


Branky


0

Oběma celkům v zápase pořádně zvhlnul střelecký prach, tak se fanoušci žádné branky nedočkaly a oba mančafty si body rozdělily za bezbrankovou remízu. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Prvních deset minut zápasu se oba soupeři vzájemně oťukávali a nic vážnějšího se v nich nestalo. Poté mělo mírnou převahu mělo Staré Město, jež si vypracovalo dvě vážnější šance, které však zahodilo. Zhruba po dvaceti minutách převzala otěže zápasu hostující družina, která si do třicáté páté minuty minuty vypracovala tři vyložené šance. Sám před domácím brankářem ho nastřelil Laryš. V další šanci se zjevil opět Laryš v šanci, ale jeho hlavička mířila jen těsně vedle domácí brány. Do třetí šanci se dostal po chybě domácí defenzívy dostal Zajac, jehož střelu skvěle zpacifikoval domácí brankář Střalka. Do kabin se tak šlo za bezbrankového stavu. 

 

V úvodu druhého dějství nadále držel taktovku hry Brušperk. V 65. minutě se v šanci opět objevil Laryš, když dostal míč za obranu, ale jeho střela mířila opět nepřesně, když se nevešla mezi tři tyče. O pět minut později se v šanci objevil hostující Chrašč, ale ani on nebyl úspěšný. Deset minut před koncem naopak na druhé straně mohl rozhodnout domácí plejer Štěrba, který se dostal do zakončení, které vyrazil hostující brankář a ani dorážky jeho spoluhráčů nedokázaly propálit hradbu bránících těl. Pak se již nic nezměnilo a zápas dospěl k remízovému konci. 



Sestavy


První SC Staré Město
A. Střalka [-] - T. Němec [-] , Š. Kmošťák [-] (89. T. Kozel [-] ) , P. Štěrba [-] , O. Rudel [-] , P. Němec [-] (87. J. Birčák [-] ) , M. Sušovský [-] , P. Glembek [-] (66. V. Smilowski [-] ) , D. Papaj [-] (84. K. Střalka [-] ) , L. Slota [-] (66. P. Němec [-] ) , P. Recman [-]

SK Brušperk
M. Murín [-] - L. Kuba [-] , J. Vančo [-] , D. Folta [-] (46. V. Šot [-] ) , A. Havlíček [-] - J. Blahut [-] , D. Coufal [-] , M. Vojtek [-] , P. Zajac [-] (87. V. Šimon [-] ) - J. Bogdan [-] , D. Laryš [-] (68. F. Chrašč [-] )

ŽK: 59. O. Rudel , 74. P. Němec - 24. M. Vojtek , 39. P. Zajac .
Počet diváků: 80. Rozhodčí: SVOBODA Marian - KALOČ Radim, CHÝLEK Martin.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.