2:2
(1:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

15.04.2017 16:00

19.kolo, Moravskoslezský | 1.A třída sk. B, 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Zasloužený bod z hřiště soupeře, Dolní Datyně - Baník Albrechtice 2:2


Branky


42. N. Sideropulos , 59. P. Tomašák (p.) - 63. A. Chumchal , 74. M. Kulhánek (p.)
0

Svěřenci Dušana Kohúta uhráli na hřišti silného týmů TJ Havířov - Dolní Datyně zaslouženou remízu 2:2, a to Baníkovci prohrávali 2:0, ale na hrbolatém terénu bojovným výkonem ve druhém poločase skóre zaslouženě srovnali a byli i blízko vítězství. Takže Baník si z hřiště silného protivníka veze domů cenný jeden bod. Obě branky Baníku zaznamenal Antonín Chumchal.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

S jednou vynucenou změnou nastoupili Baníkovci k utkání na hřišti třetího týmů soutěžní tabulky - TJ Havířov-Dolní Datyně. Zraněného Danka Žylu nahradil Martin Kulhánek. K utkání chyběla trenérovi Baníku i dvojice Tomáš Izaiáš a Piotr Pasz. Do branky Baníku se postavil opět Ondřej Mato a předvedl opět spolehlivý výkon.

Úvodní minuty utkání na velmi špatném hrbolatém terénu se odehrávaly spíše mezi oběma šestnáctkami. Domácí měli v úvodní půlhodince dvě zajímavé situace na vstřelení úvodního gólů. Nejdříve se z boku dostal k zakončení útočník Radim Baláž a poté z dálky vyslal povedenou střelu Nikolas Sideropulos, ale oba střelecké pokusy zneškodnil jistý brankář Ondřej Mato. Baníkovci měli také šance na vstřelení úvodní branky. První zajímavá příležitost se naskytla po chybě domácí obrany, ale přečíslení Baníkovci nevyužili. Další možnost měl z boku útočník Antonín Chumchal, ale svou slabší nohou v dobré příležitost branku přestřelil. Největší šance Baníku v prvním poločas přišla po prudkém přizemním centru Antonína Chumchala, ale ani nabíhající Jan Kociolek a na zadní tyčce Martin Kulhánek prudký míč do prázdné branky nedostali. Vypadalo to, že první poločas skončil bezbrankovým výsledkem, ale nestalo se tak. Jelikož po centru Kaducha obránce Baníku Jan Hovůrka špatně odvrátil míč, který se dostal těsně před šestnáctkou na kopáčky domácího Nikolase Sideropulose a ten vyslal přesnou střelu k bližší tyčce Baníkovské branky a poslal svůj tým do vedení. První poločas tak vyhrál domácí tým výsledkem 1:0.



 

Do druhého poločasu nastoupila obě mužstva beze změn. První příležitost ve druhém poločase měli domácí, kdy po centru Stebela hlavičkoval úplně osamocený domácí hráč, ale Mato jeho pokus jistým zákrokem zneškodnil. Poté přišla asi největší šance domácích, kdy se dostal po přesně přihrávce z boku k míči v šestnáctce Wojtyna a vyslal střelu, se kterou si však skvělým zákrokem poradil Ondřej Mato a nedovolil změnu skóre. Baník mohl vyrovnat po centru, kdy se k zakončení dostal Korzeniowski, ale jeho střele chyběla razance i přesnost. V 59. minutě přišla hodně kuriózní situace. Po centru z pravé strany před branku Baníku upadl v souboji domácí Kaduch a hlavní rozhodčí Opěla odpískl hodně diskutabilní pokutový kop (Proč tak hlavní rozhodčí učinil?), který proměnil za domácí Petr Tomašák a poslal svůj tým do dvoubrankového vedení. Tento moment hodně změnil průběh celého zápasů. Baníkovci se zdravě naštvali a začali na velmi těžkém terénu bojovat a od této chvíle byl na hřišti jen jeden tým, a to ten albrechtický, který v 63. minutě díky důrazu před brankou domácích zásluhou Antonína Chumchala, který dá se říct ve spolupráci s Honzou Kociolkem míč do branky dotlačili, skóre utkání snížili. V 65. minutě orazítkoval břevno z přímého volného kopu těsně za šestnáctkou David Dorozlo. Baník měl více ze hry a i fyzicky návrh, jelikož domácím odcházeli síly. Vyrovnat mohl Marek Korzeniowski, ale proti byl domácí brankář. Baník se ale zaslouženého vyrovnání dočkal, kdy v 74. minutě v šestnáctce domácích ze zadu podrazil domácí obránce útočníka Baníku Honzu Kociolka a hlavní rozhodčí tak tentokrát správně odpískl pokutový kop, který si vzal na sebe Jan Kociolek, ale jeho pokus mu domácí brankář zneškodnil, ale pokutový kop byl následně opakován z důvodu špatného postavení domácího brankáře. Druhou šanci z pokutového kopu si vzal na starost tentokrát Antonín Chumchal a přesnou střelou k tyčce zaslouženě vyrovnal. Baník tak byl lepší týmem a domácí do šanci moc nepouštěl. A Baník měl do konce utkání ještě několik možnosti strhnout vedení na svou stranu. Velkou možnost nejdříve měl po centru ze strany Jakub Kociolek, ale jeho pokus mířicí pod břevno domácí branky vyrazil gólman Vasilko. Největší šanci na třetí branku Baníku v utkání měl v poslední minutě Jan Kociolek, který se po přihrávce Korzeniowského v šestnáctce dostal ke střele, která mířila pod břevno domácí brány, ale jeho pokus vytěsnil dobrým zákrokem domácí brankář. Po této šanci se již nic vážného v utkání nestalo, a tak si Baníkovci odvážejí domů z hřiště silného protivníka TJ Havířov - Dolní Datyně podle průběhu utkání cenný zasloužený jeden bod za remízu 2:2.

autor: Marek Chmiel



Sestavy


TJ Havířov - Dolní Datyně
J. Vasilko [-] - N. Sideropulos [-] (80. M. Jaworek [-] ) , L. Stebel [-] , J. Vlček [-] (68. T. Gistinger [-] ) , J. Dolák [-] , Y. Batiha [-] , P. Tomašák [-] , P. Kubiena [-] , T. Wojtyna [-] , R. Baláž [-] , T. Kaduch [-]

FK Baník Albrechtice
O. Mato [-] - J. Hovůrka [-] , A. Chumchal [-] , M. Kulhánek [-] , D. Dorozlo [-] , M. Korzeniowski [-] , J. Kociolek [-] , J. Kociolek [-] , L. Vagner [-] , A. Věčorek [-] , O. Čoček [-]

ŽK: 32. Y. Batiha , 41. J. Dolák , 79. J. Vasilko - 55. D. Dorozlo .
Počet diváků: 150. Rozhodčí: OPĚLA Robin - TVARDEK Erik, VOJKOVSKÝ Michael.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.