4:2
(0:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

09.04.2017 15:30

18.kolo, Moravskoslezský | 1.A třída sk. B, 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Bystřice otočila ve druhé půli


Branky


47. D. Kantor , 55. R. Badura , 75. R. Badura , 90. D. Kantor (p.) - 32. R. Miczka , 80. J. Dolák
0

Jak zápas probíhal?

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Z Bystřice přijeli naši fotbalisté opět bez bodů a nutno uznat zcela zaslouženě, za předvedený výkon si body nezasloužili. V prvním poločase přežili 3 velké šance domácích, sami mohli také skórovat, nejprve pálil nebezpečně z úhlu Baláž a poté Kubiena nepřehodil vyběhnutého brankáře a zakončil velice slabě. Nakonec stačil dobře kopnutý rohový kop Wojtyny a Miczka, který stál na správném místě, míč doklepl do sítě (0:1).

 

V druhém poločase domácí využívali mezery v datyňské obraně a špatné pokrytí hráčů a skóre rychle otočili na 3:1. Našim fotbalistům chyběla větší bojovnost, chuť něco změnit, když už se do zakončení dostali, tak opět selhali, Kubiena podruhé brankáře domácích neprostřelil. Pomohl až větší důraz Baláže, který v souboji odstavil brankáře a Dolák snížil (3:2). Domácí však po zbytečném faulu Wojtyny v pokutovém území zvýšili z pokutového kopu (4:2). Doufejme, že naši fotbalisté na tento nepovedený zápas rychle zapomenou a proti Albrechticím se v domácím prostředí opět předvedou v lepším světle.

 

zdroj: https://www.facebook.com/TJ-Dolní-Datyně-Havířov-



Sestavy


TJ Bystřice
J. Galusík [-] - M. Teofil [-] , D. Zoubek [-] , J. Rusz [-] , B. Krezelok [-] (75. T. Fober [-] ) - F. Buryan [-] , B. Kantor [-] , D. Kantor [-] , B. Gajdzica [-] , R. Badura [-] (90. D. Mustabašič [-] ) - T. Kisza [-]

TJ Havířov - Dolní Datyně
J. Vasilko [-] - T. Kaduch [-] , L. Stebel [-] , A. Kučera [-] (78. O. Kulhánek [-] ) , P. Tomašák [-] , P. Kubiena [-] , T. Wojtyna [-] , R. Baláž [-] (87. O. Kulich [-] ) , R. Miczka [-] , N. Sideropulos [-] , Y. Batiha [-]

ŽK: 23. M. Teofil , 51. J. Rusz , 77. B. Gajdzica - 57. R. Miczka , 72. R. Baláž .
Počet diváků: 150. Rozhodčí: KUBÁČEK Vojtěch - PAVLÁSEK Martin, HAM Tomáš.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.