Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

09.04.2017 15:30

18.kolo, Moravskoslezský | 1.A třída sk. B, 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Velmi důležitá výhra, Baník Albrechtice - Dobrá 4:1


0

Zlepšený výkon ve druhé půli rozhodl o nedělní domácí albrechtické výhře. V průběhu druhého poločasu Baníkovci rozhodli o svém vítězství a před vlastními fanoušky porazili nováčka TJ Sokol Dobrá 4:1 po dvou brankách Marka Korzeniowského a jedné Antonína Chumchala a Davida Dorozla.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Za nedělního slunečného počasí se ukázalo, jak by to nemělo, ale i mělo vypadat. Špatnou první polovinu zápasu naopak po změně stran vystřídal velmi dobrý výkon ve druhém poločase. Premiéru v soutěžních utkáních si v brance Baníku odbyl brankář Ondřej Mato a spolehlivým výkonem se podílel na vítězství svého týmů a připsal si úspěšnou premiéru.

První gól vstřelili hosté. V 18. minutě překonal Ondřeje Mata zblízka Lukáš Šmahaj. Vedení hostů však dlouhou netrvalo. Po centru Jana Kociolka se ve 32. minutě uvolnil Antonín Chumchal a svým důrazem překonal brankáře hostů a vyrovnal. Po vyrovnání měl dobrou příležitost po dlouhém nákopu za obranu Antonín Chumchal, ale zaváhání hostující obrany napravil skvělým zákrokem brankář Martin Lužný. Tato akce však byla jedinou slušnou. Jinak výkon domácího celku v prvním poločase nebyl vůbec dobrý.



 

Za to druhý poločas již byl ze strany domácího Baníku úplně jiný. Hned totiž ve 47. minutě se nejlépe zorientoval před brankou hostů Marek Korzeniowski a poslal Baník do vedení. Baník měl po druhé brance lepší pohyb a byl aktivnější, a tak přišel třetí gól. Po pěkné akci našel Antonín Chumchal svým centrem Davida Dorozla, který nejdřív zakončení hlavou nedostal do branky, ale na druhý pokus nohou mu to vyšlo a navýšil vedení Baníku. V dalším průběhu zápasu Baník byl lepší týmem, což potvrdil i čtvrtým gólem, kdy se v 64. minutě po druhé v utkání prosadil Marek Korzeniowski, který se dostal po přesné přihrávce od Jakuba Kociolka do samostatného úniku na branku hostů a střelou na vzdělanější tyčku kolem brankáře dostal ještě s pomoci tyče míč do sítě a Baník již vedl 4:1. I když do konce utkání chybělo ještě nějakých pětadvacet minut tak již žádná branka nepadla a Baníkovci tak kontrolovali v pohodě svoje vedení. Baník tak napravil minulé utkání v Brušperku a doma porazil výsledkem 4:1 nováčka TJ Sokol Dobrá.

Více zde: http://www.fkbanikalbrechtice.cz/

Autor: Marek Chmiel



Sestavy


FK Baník Albrechtice
O. Mato [-] - J. Hovůrka [-] , A. Chumchal [-] (87. M. Chmiel [-] ) , D. Dorozlo [-] (83. M. Kulhánek [-] ) , D. Žyla [-] (32. T. Izaiáš [-] ) , M. Korzeniowski [-] , J. Kociolek [-] (87. R. Smiga [-] ) , J. Kociolek [-] (80. P. Pasz [-] ) , L. Vagner [-] , A. Věčorek [-] , O. Čoček [-]

TJ Sokol Dobrá
M. Lužný [-] - L. Šmahaj [-] , V. Figura [-] (62. P. Platoš [-] ) , J. Filipčík [-] , P. Rajnoch [-] , D. Šmahaj [-] , M. Šebestík [-] , P. Maléř [-] , L. Papřok [-] (81. J. Gryžboň [-] ) , O. Gryžboň [-] , P. Malchárek [-] (65. J. Laštovička [-] )

ŽK: 52. L. Vagner - 30. J. Filipčík , 62. M. Šebestík , 63. P. Maléř .
Počet diváků: 100. Rozhodčí: BARTOŠ Ivan - BRABEC Roman, ŽÁČEK Marek.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.