5:1
(4:1)
21. L. Stepek (vl.)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

10.06.2017 17:00

15.kolo, Moravskoslezský | 1.A třída sk. A, 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

FOTO: Ludgeřovice daly búra Štítině


Branky


28. J. Mudroch , 34. M. Pěntka , 41. L. Fojtík , 44. M. Pěntka , 49. L. Stepek - 21. L. Stepek (vl.)
0

Všechny branky vstřelily Ludgeřovice. Nejdříve si daly vlastní gól, ale pak pěti góly zápas otočily.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Ludgeřovice nasázely Štítině čtyři góly během necelých dvaceti minut, což rozhodlo. Zpočátku přitom na trávníku kralovali hosté. Odvážné pokusy Matyáška a Černého se ještě do domácí kasy nevešly, ale v 16. minutě napřáhl zpoza šestnáctky Řeháček a polaskal bližší tyčku. O chvíli později už se borci ze Štítiny radovali. Ludgeřovický brankář Hájek dostal pod tlak Balgara, kterého připravil o míč Matyášek, okamžitě centroval do šestnáctky a Stepek nešťastně zamířil do vlastní sítě – 0:1. Poté ovšem převzali dirigentskou taktovku domácí. Čerstvou krev do žil jim vehnala spolupráce Klose s Mudrochem, který nasadil gólmanovi Hlaváčkovi potupné jesličky – 1:1. Ve 34. minutě si navíc Štítina nepohlídala ludgeřovického bombera Pěntku a ten zužitkoval nadýchaný centr Lischky – 2:1. Vyrovnáním to zavánělo převážně při trestňáku Černého, ale Hájek vytáhl ze svého repertoáru vynikající zákrok. O chvíli později tak Pěntka prodloužil dlouhý nákop Hájka na rozběhnutého Fojtíka a rázem to bylo 3:1. Čtvrtý těžký direkt hosté schytali pár vteřin před přestávkou. Mudroch s Klosem předvedli pěknou kombinační akci, Hlaváček vyrazil balon pouze k volnému Pěntkovi, který měl značně usnadněnou úlohu – 4:1. O poslední zásah domácího výběru se postaral Stepek, když se po rohu Fojtíka prezentoval efektní patičkou a zvýšil na 5:1. Snížení měl na noze Řeháček, za Ludgeřovice zazlobil Zoubek. 



Ohlasy k zápasu


TJ Ludgeřovice
Michal Pěntka, útočník Ludgeřovic: Měli jsme docela pomalý rozjezd do zápasu, což vyvrcholilo nešťastným vlastencem. Potom se nám ale povedlo nasázet několik gólů, takže po přestávce už jsme utkání kontrolovali. Hlavně jsme dobře kombinovali. Štítina nepředvedla špatný výkon, ale podle mého názoru jsme zvítězili zaslouženě.

TJ Tatran Štítina
Radim Maloch, záložník Štítiny: Zápas se mi velmi těžce hodnotí, protože výsledek je pro nás dost krutý. Herně to bylo naprosto vyrovnané, jenže bohužel jsme v obraně dělali obrovské chyby. Směrem dopředu nám to docela fungovalo, ale dozadu to byla tragédie. Z tohoto pohledu si asi Ludgeřovice zasloužily vyhrát.



Sestavy


TJ Ludgeřovice
T. Hájek [-] - J. Kotlář [-] (60. P. Zoubek [-] ) , L. Fojtík [-] , M. Pěntka [-] (86. D. Pekara [-] ) , L. Stepek [-] , J. Mudroch [-] , K. Klos [-] , R. Fejerčák [-] , D. Balgar [-] (80. A. Špil [-] ) , M. Postředník [-] , D. Lischka [-] (74. M. Lambert [-] )

TJ Tatran Štítina
P. Hlaváček [-] - J. Havelka [-] , J. Černý [-] , J. Heger [-] (83. F. Graf [-] ) , O. Prokša [-] , D. Matyášek [-] , M. Řeháček [-] (69. P. Stoklasa [-] ) , M. Režnar [-] , R. Maloch [-] , T. Halška [-] (46. D. Nardelli [-] ) , D. Kuděla [-]

ŽK: 37. D. Lischka , 90. L. Fojtík - 45. J. Černý .
Počet diváků: 150. Rozhodčí: JURČEK Ondřej - PŘEČEK Dušan, KRIŠTOF Adam.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.