Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

04.06.2017 17:00

26.kolo, Moravskoslezský | 1.A třída sk. A, 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Bohuslavice odpadly ve druhé části


Branky


0

Bohuslavice sice vedly, ale Mokré Lazce do poločasu skóre obrátily a druhý se už stal jejich exhibicí.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Jarní mizérie Bohuslavic nebere konce. O víkendu dostali svěřenci trenéra Matyáška pořádně naloženo od Mokrých Lazců. Domácí přitom měli v prvním poločase herně navrch. Hned ve 4. minutě propasíroval balon do sítě Chovanec a vše vypadalo nadějně – 1:0. Potom se ale vydal kupředu hostující Wojnar, který sice pohořel na gólmanovi Grossovi, jenže Galvas už si při dorážce věděl rady – 1:1. Bohuslavice však ani poté nepřipomínaly poslední celek tabulky. Lob Daniela Štefka přistál na tyčce a všudybyl Chovanec se opět nemýlil – 2:1. Další stoprocentní příležitosti zahodil Daniel Štefek, což domácí samozřejmě mrzelo. V závěru první půle se totiž jejich náskok zcela rozplynul. Nejprve se exligista Wojnar prezentoval parádním trestňákem (2:2), aby vzápětí Líbař potrestal nepochopitelnou hrubku Jakuba Štefka (2:3). 

 

Po přestávce už se Bohuslavice totálně rozložily. Do jejich otevřené obrany brzy vlétl Wicki a zvýšil na 2:4. O chvíli později se Wicki převtělil v nahrávače a Říman nádherně vymetl šibenici – 2:5. V 64. minutě zdvojnásobil svůj gólový účet Wicki (2:6) a pak si z něj vzal příklad Říman, který proměnil domácí zadáky ve slalomové tyče (2:7). Osmý hřebíček do bohuslavické rakve v závěru zatloukl Lomozník – 2:8. 



Ohlasy k zápasu


SK Bohuslavice
Marcel Melecký, trenér Bohuslavic: Výsledek je pro nás strašně krutý. Kdybychom v prvním poločase vedli 4:1, tak by se nikdo nemohl divit. Sice jsme vedli, ale soupeř před přestávkou otočil skóre, což kluky položilo. Já osobně jsem si myslel, že na Mokré Lazce ve druhé půli vlétneme, ale hosté nás totálně rozložili. Měli jsme tam úplný průchoďák. Připadá mi, že některým hráčům je jedno, kolik zápas skončí. Tohle nepochopím.

FK Sokol Mokré Lazce
Jan Žurek, záložník, Mokrých Lazců: V prvním poločase jsme byli strašně nervózní. Důležitost zápasu nám docela svazovala nohy. Hra byla hodně rozháraná, takže jsme měli štěstí, že jsme do kabin odcházeli s jednobrankovým náskokem. Po přestávce už jsme naprosto dominovali. Šlo pouze o tom, jakým rozdílem zvítězíme. Teď se zřejmě bude rozhodovat v Oldřišově.



Sestavy


SK Bohuslavice
J. Gross [-] - M. Strýček [-] , T. Chovanec [-] , T. Horsinka [-] , P. Štefek [-] (70. V. Mička [-] ) , J. Kocián [-] , T. Štefek [-] , J. Štefek [-] , D. Štefek [-] , R. Dihel [-] , P. Cigán [-] (63. I. Dominik [-] )

FK Sokol Mokré Lazce
D. Šehovič [-] - M. Wicki [-] (72. A. Novák [-] ) , J. Galvas [-] (35. K. Lomozník [-] ) , A. Hiemer [-] (46. M. Vošvrda [-] ) , P. Wojnar [-] , D. Líbař [-] , T. Kosňovský [-] (75. P. Ciminga [-] ) , J. Žurek [-] , D. Půda [-] , J. Garba [-] , Z. Říman [-]

ŽK: 68. T. Chovanec .
Počet diváků: 49. Rozhodčí: ŠAFRÁN Martin - ŠABACKÝ Filip, NEDĚLA Martin.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.