Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

03.06.2017 17:00

26.kolo, Moravskoslezský | 1.A třída sk. A, 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Kravaře vyrovnaly v nastavení


Branky


0

Jakubčovice se ujaly brzy vedení, ale Kravaře dokázaly do přestávky otočit. Po přestávce ale Jakubčovice skóre taky obrátily. Kravařím se podařilo srovnat až v nastaveném čase.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Sobotní duel mezi Jakubčovicemi a Kravařemi musel fotbalové fajnšmekry uspokojit. Hned začátek zápasu zdvihal fanoušky ze sedadel. Domácí příznivci se poprvé radovali ve 4. minutě, kdy Zagol chytrým dloubáčkem přehodil gólmana Maňáka – 1:0. Hosté naštěstí přispěchali s bleskovou odpovědí. Po úniku Hanuse a nezištném pasu Nestroje nacpal Jaroš balon ukázkově pod víko – 1:1. O dokonalou otočku se poté postaral Pavelek, který dalekonosnou ranou nachytal brankáře Bučka na hruškách – 1:2. Kravařím samozřejmě narostla křídla, jenže střelu Hanuse zastavila tyčka. 

 

Zajímavé momenty přicházely i po přestávce. V 60. minutě laškoval na půlce Barcal, až ho Zagol připravil o míč a sólový nájezd přetavil ve vyrovnávací trefu – 2:2. Jakubčovice vycítily šanci na tříbodový úspěch, což jasně dokumentovala přesná hlavička Murina – 3:2. Hosté ale neházeli flintu do žita. Pěkný slalom mladíčka Nestroje ještě zhatil dobrý zákrok Bučka, ale v nastaveném čase už kravařská lavička propukla v jásot. Czerný si nejprve naběhl na kolmici Pavelka, poté adresoval do šestnáctky krásný centr a důrazný Emil Peterek se nejlépe zorientoval v nepřehledné skrumáži – 3:3. 



Ohlasy k zápasu


TJ Tatran Jakubčovice
Josef Molnár, asistent trenéra: Druhý nejlepší soupeř, co u nás hrál. Hráli dobře, a je vidět, že si to trenér staví už na příští sezónu, protože v kádru byli sami mladí hráči. My jsme začali skvěle, ale soupeř do poločasu výsledek otočil. Ve druhé půli jsme to zvrátili, ale bohužel neudrželi a v nastavení inkasovali. Remíza je spravedlivá.

Městský FK Kravaře
Karel Štěpán, trenér Kravař: Povedlo se nám vyrovnat v nastaveném čase, takže s remízou musím být spokojený. Soupeř se sice ujal brzy vedení, ale my jsme naštěstí hned vzápětí vyrovnali a ještě před přestávkou jsme dokonce skóre otočili. Ani potom jsme nehráli špatně, jenže Jakubčovice trestaly naše chyby. Celkově to byl kvalitní zápas. Oba týmy ukázaly, že jsou technicky zdatné, když se většinou snažily kombinovat.



Sestavy


TJ Tatran Jakubčovice
Z. Buček [-] - P. Ďurica [-] , J. Schreier [-] , P. Zagol [-] , R. Šaran [-] (80. D. Solanský [-] ) , Z. Sommer [-] , P. Šťastný [-] , D. Vavroš [-] , D. Molnár [-] , D. Staff [-] , T. Murin [-]

Městský FK Kravaře
M. Maňák [-] - V. Klösel [-] , J. Barcal [-] - V. Koneczný [-] , M. Pavelek [-] , M. Hanus [-] (72. M. Czerný [-] ) , K. Nestroj [-] , D. Peterek [-] (54. P. Nagy [-] ) - E. Peterek [-] , T. Seibert [-] , J. Jaroš [-]

ŽK: 80. D. Staff , 88. P. Ďurica - 40. M. Hanus , 58. T. Seibert , 67. P. Nagy , 71. V. Klösel .
Počet diváků: 111. Rozhodčí: ŽÁČEK Marek - BARTOŠ Ivan, BRABEC Roman.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.