3:1
(1:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

28.05.2017 17:00

25.kolo, Moravskoslezský | 1.A třída sk. A, 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Stará Bělá i přes prohru slaví postup do krajského přeboru


Branky


0

Stará Bělá sice na počátku druhé půle vyrovnala, ale závěr patřil Bolaticím, které dvěma góly zápas rozhodly ve svůj prospěch. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Bolatice sice na domácí půdě přivítaly neohroženého vládce soutěže ze Staré Bělé, ale přehnaným respektem se nesvazovaly. Atraktivní podívanou odstartovala nebezpečná hlavička ostravského snajpra Lišaníka, jenže zkušený brankář Kramář se zaskvěl výborným zákrokem. Na opačné straně vykreslil Duda úžasný pas na Obrusníka a ten rozkymácel břevno. Hosté reagovali nepříjemnou ranou Dziži, který ovšem pozorného Kramáře nepřekonal. Následoval roh, po němž přešly Bolatice do rychlého kontru, a Šulův dalekonosný projektil nachytal gólmana Slavíka na hruškách – 1:0. Těsně před přestávkou ještě domácí Sebrala čechral do vápna velice nebezpečné standardky, jenže Gaida s Langerem zamířili o chloupek vedle. 

 

Nástup do druhé půle však Bolaticím hrubě nevyšel. Ve 48. minutě se po minele Šefčíka chopil míče Petrík a nezištně asistoval Lišaníkovi – 1:1. Ještě hůře se mohlo domácím dýchat při akci Dziži s Brachtlem, ale mužstvo z Prajzské odolalo. Klinickou smrt pak Bolatice přežily i při příležitostech Petrovského a Lišaníka, které bravurně zneškodnil Kramář. Stará Bělá toho mohla dvojnásob litovat v 76. minutě, kdy Hartoš perfektně naservíroval balon mezi stopery Obrusníkovi a ten zachoval ledový klid – 2:1. Těsně před koncem ještě Kretek se Sebralou báječně rozebrali hostující defenzivu a rázem to bylo 3:1.



Ohlasy k zápasu


FK Bolatice
Vít Baránek, trenér Bolatic: Podle mého názoru jsme vyhráli zaslouženě, protože jsme si vypracovali trošku více šancí než soupeř. Je ovšem pravda, že nás v některých fázích zápasu výrazně podržel brankář Kramář. Herně jsme sice byli lepší, jenže nevyvarovali jsme se zbytečných chyb. Jsem rád, že jsme porazili lídra soutěže, což jasně svědčí o naší dobré formě.

FK Stará Bělá
Radim Kovář, trenér: Domácí toho moc nepředvedli. Poctivě bránili a hráli to, co jsme od nich čekali. Z minima dokázali vytěžit maximum. My jsme si naopak vybrali hromadu smůly. První branka se příliš často nevidí a u druhé jsme na pozici stopera hrubě chybovali, což se nám taky běžně nestává. Vypracovali jsme si mnohem více brankových příležitostí, bohužel pro nás jsme si v nich nepočínali tak zkušeně a efektivně jako domácí. Ovšem, kde byly Bolatice excelentní, tak to bylo ve vyhýbání se ofsajdovým situacím v útočné fázi a chování na lavičce. S tím by mohli jít k Jiřině Bohdalové do pořadu Jak na to...Pokud budou někdy pořádat stáž, tak se hned přihlásím. Rozhodně nevyhrálo lepší mužstvo, nicméně dal soupeř více gólů a k vítězství je jim nutno poblahopřát.



Sestavy


FK Bolatice
T. Kramář [-] - M. Obrusník [-] (82. T. Kretek [-] ) , D. Kotík [-] , P. Langer [-] (90. V. Baránek [-] ) , M. Sebrala [-] , J. Šula [-] (90. D. Macura [-] ) , J. Šefčík [-] (75. P. Boček [-] ) , J. Monsberger [-] (87. D. Sikora [-] ) , J. Gaida [-] , R. Hartoš [-] , Z. Duda [-]

FK Stará Bělá
L. Slavík [-] - O. Pytlík [-] - R. Brachtl [-] (65. J. Petrovský [-] ) , J. Dziža [-] , M. Wendtner [-] , M. Lišaník [-] , D. Kožík [-] (90. J. Kačer [-] ) , M. Petrík [-] , M. Rusinko [-] (84. O. Malík [-] ) , K. Pšenčík [-] , M. Kresta [-]

ŽK: 42. M. Wendtner .
Počet diváků: 200. Rozhodčí: LAKOMÝ Tomáš - ŽÁČEK Marek, NEDĚLA Martin.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.