Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

28.05.2017 17:00

25.kolo, Moravskoslezský | 1.A třída sk. A, 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Bohuslavice držely krok pouze polovinu zápasu


Branky


0

Bohuslavice dokonce vedly, ale Kravaře čtyřmi góly zápas otočily ve svůj prospěch. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Kravaře splnily proti Bohuslavicím tříbodovou povinnost, ale na výhru se nečekaně nadřely. V prvním poločase podaly značně profesorský výkon, což se jim samozřejmě vymstilo. Běžela 32. minuta, když Chovanec posunul balon na Petra Kociána a ten poslal hosty do šokujícího vedení – 0:1. Domácí se vzpamatovali až krátce před přestávkou. Po centru Saba šel Nestroj ostře do souboje s gólmanem Grossem a z hranice šestnáctky se následně prosadil Daniel Peterek – 1:1. 

 

Ve druhém dějství navíc Bohuslavicím rychle ubývaly síly. Na špatnou fyzičku poprvé doplatily v 58. minutě. Po křížném pasu Klösela pelášil Michal Pavelek zboku úplně sám na Grosse a otočil průběžný stav na 2:1. Kravaře pak poslaly svého soupeře definitivně na lopatky v 73. minutě. Při rohovém kopu Nestroje vystoupal do vzduchu Koneczný a Gross opět smutně lovil míč ze své sítě – 3:1. V závěru ještě hosty nešetřil čerstvý Figeczki, když se po úniku Emila Peterka nejlépe zorientoval v nepřehledné skrumáži – 4:1. Domácí mohli klidně zvítězit mnohem výraznějším rozdílem, ale stoprocentní příležitosti Saba, Emila Peterka anebo Jaroše už vyšuměly do ztracena.



Ohlasy k zápasu


Městský FK Kravaře
Karel Štěpán, trenér Kravař: V prvním poločase jsme hráli jako mistři světa. Soupeře jsme podcenili, když jsme si mysleli, že se nám nemůže nic stát. Můžeme být rádi, že se nám před přestávkou podařilo vyrovnat. Pak proběhla v kabině pořádná bouřka a skutečně nastalo zlepšení. Ve druhé půli už jsme dominovali. Bohuslavice úplně odpadly fyzicky, zatímco my jsme hru oživili střídáním.

SK Bohuslavice
Marcel Melecký, hrající trenér Bohuslavic: Zápas se pro nás nevyvíjel špatně. Kravaře nebyly moc nebezpečné, zatímco my jsme dokonce vstřelili vedoucí branku. Postupně nám ovšem docházely síly, když bylo jasně vidět, že kluci moc netrénují. Když navíc dostaneme gól, tak už pak nejsme schopní s utkáním nic udělat. Po přestávce už jsme pouze čekali na smrt, která samozřejmě přišla.



Sestavy


Městský FK Kravaře
M. Maňák [-] - J. Barcal [-] , V. Klösel [-] , M. Sabo [-] (61. D. Kahler [-] ) - D. Peterek [-] (84. M. Figeczki [-] ) , M. Pavelek [-] (77. T. Lehnert [-] ) , K. Nestroj [-] , V. Koneczný [-] (74. P. Nagy [-] ) , M. Hanus [-] - J. Jaroš [-] (59. T. Seibert [-] ) , E. Peterek [-] -

SK Bohuslavice
J. Gross [-] - D. Štefek [-] , M. Melecký [-] (78. P. Štefek [-] ) , M. Strýček [-] , P. Cigán [-] , T. Chovanec [-] , T. Horsinka [-] , T. Štefek [-] , J. Kocián [-] , P. Kocián [-] , J. Štefek [-]

Počet diváků: 245. Rozhodčí: ŠAFAŘÍK Pavel - KOLEČKÁŘ Antonín, DEDEK Vojtěch.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.