1:2
(1:2)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

20.05.2017 17:00

24.kolo, Moravskoslezský | 1.A třída sk. A, 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Vše podstatné se událo v první části


Branky


0

Jakubčovice vedly po dvaceti minutách o dvě branky. Loučky na konci poločasu snížily. Ve druhém už branka nepadla a hosté si odvážejí tři body.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Do Krásných Louček přijelo mužstvo z Jakubčovic, kterému se v jarní části sezóny daří a pomalu se dere na druhé místo tabulky. Hned od počátku utkání byly Jakubčovice pány na trávníku a svou převahu vyjádřily hned po osmi minutách hry, kdy zaváhání domácí defenzivy zkušeně využil Kamil Molnár - 0:1. Ve 21. minutě bylo na hostující střídačce ještě veseleji, když domácí Chlopčík pouštěl míč do autu, ale hráč Jakubčovic se ho zmocnil a zpětně našel pod sebou Pavla Ďuricu, který už neměl problém míč dopravit do sítě - 0:2. Jakubčovice i nadále svého soupeře tlačily, ale byly to paradoxně Loučky, které vstřelily branku, když střela Jaroslava Fiuráška zpoza šestnáctky skončila v síti - 1:2. Ještě před půli mohl srovnat domácí Dvořák, ale před prázdnou brankou poslal míč vysoko nad. 

 

Ve druhém dějství se hrál fotbal nahoru dolů. Jakubčovice byly nadále opticky lepším týmem. Loučky si ve druhé části vypracovaly dvě šance, Jakubčovice těch šancí měly více. Obě družiny ale mířily slepými náboji, takže skóre zápasu se už neměnilo, a Jakubčovice si z Krásných Louček odvezly tři body. Loučky nadále jsou předposlední a tonou v sestupových starostech.



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Krásné Loučky
předseda: Hosté asi vyhráli zaslouženě, protože si vypracovali více šancí než my.

TJ Tatran Jakubčovice
Josef Molnár (asistent trenéra): Po celý zápas jsme byli jasně lepší, brzy jsme vedli o dvě branky. Domácí sice snížili před přestávkou. I po přestávce jsme byli jasně lepší, ale nedali jsme branku.



Sestavy


TJ Sokol Krásné Loučky
M. Petr [-] - J. Lalák [-] , J. Fiurášek [-] (82. A. Fuják [-] ) , O. Šmíd [-] , O. Ručka [-] , R. Choma [-] , L. Chlopčík [-] , D. Sztuka [-] , P. Konior [-] (56. J. Zahradník [-] ) , L. Dvořák [-] , M. Bedaň [-]

TJ Tatran Jakubčovice
Z. Buček [-] - M. Dvořák [-] , J. Schreier [-] (64. J. Petr [-] ) , P. Zagol [-] , Z. Sommer [-] , K. Molnár [-] (82. R. Šaran [-] ) , P. Šťastný [-] , D. Vavroš [-] , D. Molnár [-] , D. Staff [-] , P. Ďurica [-] (84. T. Murin [-] )

ŽK: M. Bedaň , 90. D. Sztuka - 53. P. Zagol .
Počet diváků: 72. Rozhodčí: NEDĚLA Martin - MORAVEC Roman, ŠAFAŘÍK Pavel.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.