2:0
(1:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

20.05.2017 17:00

24.kolo, Moravskoslezský | 1.A třída sk. A, 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Stará Bělá má postup na dosah


Branky


0

Obě branky domácích padly v závěru poločasu a Stará Bělá má další tři body.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Chlebičov podal na horké půdě Staré Bělé statečný výkon, jenže domů se přesto vracel s prázdnou. Tabulkový lídr vkročil do zápasu obrovským náporem, ale hosté se brzy zbavili počátečního ostychu. Svěřenci trenéra Axmanna poprvé vystrčili růžky při rohu Lumíra Sedláčka, kdy se položil do voleje Černín, a ostravští zadáci museli odklízet balon z brankové čáry. Hostující veterán Černín byl hodně vidět i po autovém vhazování Villascheka, protože vtipnou střelou pořádně protáhl gólmana Slavíka. Stále ještě před přestávkou několikrát utekl Korbel, jenže vždy pokazil finální fázi. V nastaveném čase první půle však Chlebičov lehce polevil v koncentraci, což ztrestal domácí snajpr Lišaník – 1:0. 

 

Podle podobného scénáře probíhalo i druhé dějství. Hosté se marně snažili vyrovnat, když pokusy Korbela s Holleschem postrádaly potřebnou přesnost a dělovou ránu Teichmanna perfektně zlikvidoval spolehlivý Slavík. Fotbalového pánaboha borci z Chlebičova urazili i v 88. minutě, neboť po autu Dzierži rozezvonili tyčku. Kalich hořkosti si pak vypili až do dna po hezkém průniku domácího Kožíka, který upravil na konečných 2:0. Stará Bělá tak nadále neohroženě vládne I. A třídě.



Ohlasy k zápasu


FK Stará Bělá
Radim Kovář (trenér): Náš individuální a týmový výkon byl stejně mizerný jako dnešní návštěva. Někteří hráči předvedli vysoce podprůměrné výkony a očekávám od nich mnohem více. Až na pár momentů nám fungovala pouze obranná a přechodová fáze. Naopak žalostně jsme si počínali v útočné, kdy bylo až k neuvěření, jak jsme řešili některá přečíslení, finální příhrávky a situace 1:1. Tolik sil, které jsme tímto ztratili, by nám vystačilo na další utkání. Zápas mohl skončit klidně vítězstvím hostů nebo remízou. My jsme z dnešní impotence v zakončení, která byla na obou stranách, dokázali vsítit jednu branku, a to rozhodlo. Druhá branka v závěru už nic neřešila. Ani zdaleka jsme nepřevedli to, co jsme si před utkáním řekli a chtěli hrát.

SK Viktorie Chlebičov
Vilém Axmann, trenér Chlebičova: Herně jdeme nahoru, ale štěstí se k nám bohužel stále otáčí zády. V úvodních deseti minutách jsme se sice ocitli pod tlakem Staré Bělé, jenže potom už jsme byli lídru soutěže minimálně rovnocenným soupeřem. Pořád se ovšem trápíme v koncovce. Oba góly jsme navíc obdrželi v nastaveném čase, což je důsledek nekoncentrovanosti.



Sestavy


FK Stará Bělá
L. Slavík [-] - O. Pytlík [-] - O. Malík [-] (66. M. Rusinko [-] ) , J. Petrovský [-] (59. R. Brachtl [-] ) , J. Dziža [-] (78. J. Kačer [-] ) , M. Wendtner [-] , M. Lišaník [-] , D. Kožík [-] , M. Petrík [-] , R. Mika [-] , M. Kresta [-]

SK Viktorie Chlebičov
V. Sýkora [-] - J. Majewski [-] - L. Sedláček [-] , L. Villaschek [-] , J. Hollesch [-] (59. L. Baďura [-] ) , A. Korbel [-] , A. Teichmann [-] (76. J. Otlík [-] ) , L. Gabaj [-] (68. M. Elek [-] ) , M. Dzierža [-] , F. Linda [-] , L. Černín [-]

ŽK: 17. D. Kožík , 34. M. Wendtner - 77. L. Sedláček , 81. L. Villaschek .
Počet diváků: 94. Rozhodčí: JANTOŠ Pavol - KROKOSZ Zdislav, DYTKO Gustav.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.