3:0
(3:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

20.05.2017 17:00

24.kolo, Moravskoslezský | 1.A třída sk. A, 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Tři minuty, tři góly, tři body pro domácí


Branky


0

Stačily tři minuty v první části a Ludgeřovice si zajistily výhru.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Ludgeřovicím stačily v sobotním odpoledni pouhé tři minuty k tomu, aby zlomily houževnatý odpor Mokrých Lazců. První poločas dlouho plynul v poměrně ospalém tempu. V hostujícím dresu na sebe upozornil bývalý mládežnický reprezentant Wojnar, který po kombinaci s Lomozníkem polechtal horní síťku domácí svatyně. Ludgeřovice reagovaly rohem Mudrocha a nepřesným pokusem Pěntky. Domácí bomber si spravil náladu ve 35. minutě, kdy odstartovala černá můra Mokrých Lazců. Mudroch opět centroval na zadní tyčku a Pěntka tentokrát poslal míč přesně do protipohybu gólmana Šehoviče – 1:0. O pár vteřin později hosté znovu zpytovali svědomí. Zoubek s Mudrochem získali balon pro Fojtíka, který po učebnicovém hokejovém blafáku protrhl dosavadní jarní střeleckou smůlu – 2:0. Ve 37. minutě schytaly Mokré Lazce další štiplavou facku. Fejerčák načasoval dlouhý pas na Pěntku a ten si vzal příklad ze svého týmového parťáka Fojtíka – 3:0. 

 

Po přestávce se hosté snažili nepříznivé skóre alespoň korigovat. Nejprve si Půda naskočil na roh Galvase, ale hlavičkoval kousek vedle. Poté se vřítil do slibné šance čerstvý Wicki, jenže brankář Hájek přečetl jeho úmysl. Sled zajímavých momentů následně uzavřel ludgeřovický Klos, který v závěru ztroskotal na pozorném Šehovičovi.



Ohlasy k zápasu


TJ Ludgeřovice
Michal Pěntka, útočník Ludgeřovic: Oba týmy se od začátku snažily kombinovat, takže to nebyl špatný fotbal. Dlouho se hrálo hlavně mezi oběma šestnáctkami, ale potom jsme vstřelili tři slepené góly a bylo vymalováno. Mokré Lazce se sice snažily utkání zdramatizovat, ale my už jsme si to pohlídali. Podali jsme celkem kvalitní výkon.

FK Sokol Mokré Lazce
Jan Žurek, záložník, Mokrých Lazců: Bohužel můžu hodnotit pouze prvních třicet minut, protože potom jsem byl faulovaný a musel jsem odjet do nemocnice. Tahle ztráta mě hodně mrzí, protože v úvodu jsme byli aktivnějším mužstvem. Hru jsme měli pod kontrolou, ale bohužel se stále trápíme střelecky. Nakonec rozhodl tříminutový výpadek.



Sestavy


TJ Ludgeřovice
T. Hájek [-] (88. J. Smolka [-] ) - P. Zoubek [-] , L. Fojtík [-] , M. Pěntka [-] , J. Mudroch [-] , K. Klos [-] , R. Fejerčák [-] , D. Balgar [-] , M. Postředník [-] (81. D. Pekara [-] ) , D. Lischka [-] (85. J. Kotlář [-] ) , D. Nagy [-]

FK Sokol Mokré Lazce
D. Šehovič [-] - K. Lomozník [-] (46. M. Wicki [-] ) , J. Galvas [-] , M. Vošvrda [-] , P. Wojnar [-] , D. Líbař [-] , T. Kosňovský [-] , J. Žurek [-] (28. P. Ciminga [-] ) , P. Drozd [-] , D. Půda [-] , Z. Říman [-]

ŽK: 19. J. Mudroch , 85. D. Nagy - 46. D. Půda , 60. D. Líbař , 65. P. Drozd , 78. M. Wicki .
Počet diváků: 101. Rozhodčí: PASTERČÁK Jozef - BEBENEK Petr, BEDNÁŘ Marcel.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.