0:2
(0:2)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

14.05.2017 16:30

23.kolo, Moravskoslezský | 1.A třída sk. A, 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Důležitá výhra Vítkova


Branky


0

Vítkov vsítil obě branky během sedmi minut prvního poločasu a díky nim si odvezl tři body. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Zatímco Oldřišov neustále srážejí dolů nevyrovnané výkony, Vítkov se razantně zvedá ze dna. V nedělním duelu měli hosté od začátku výrazně navrch. Běžela 7. minuta, když pálil nebezpečně Černín. Vzápětí se centr Kalivody stáčel do šibenice, ale gólman Anděl zachránil své mužstvo. Poté se po rohu Ječménka položil do voleje Jurečka a balon o kousek přeplachtil břevno. Když už se trefil Pavlíček, tak se mával ofsajd. Ve 27. minutě napřáhl vítkovský špílmachr Ječmének, jenže ani on neseřídil mušku. Greplovi hoši si tedy pořádně zakřičeli až ve 30. minutě. Jurečka čechral míč do šestnáctky, kde sice neuspěl Černín, ale dorážející Krása si počínal mnohem lépe – 0:1. Vzápětí se hnal do sólového nájezdu Jurečka, vylámal si však zuby na spolehlivém Andělovi. Vítkov toho dlouho nelitoval, protože o pár vteřin později nabil Pavlíček volnému Černínovi a rázem to bylo 0:2.

 

Hosté hýřili aktivitou i ve druhém dějství. Po drzém výpadu Scholastera zkoušel štěstí Černín, ale stejně jako Jurečka předvedl mizernou koncovku. Oldřišov se probral až při kolmici Samka na rozběhnutého Bořuckého, jenže brankář Richter včas vyběhl a zmenšil střelecký úhel. O poslední vzrušení v ochozech se postaral Krása, když neohroženě vnikl do vápna, Černín ovšem ke smůle domácích ani natřikrát nepropasíroval balon do sítě.



Ohlasy k zápasu


SK Moravan Oldřišov
Jaroslav Samson, trenér Oldřišova: S touto porážkou jsme nepočítali, ale už bychom si zřejmě měli zvykat na naše výkyvy. Bohužel jsme nastoupili dost oslabení, což nám zrovna nepomohlo. Hosté byli mnohem rychlejší, důraznější a agresivnější, takže si zasloužili všechny body. My jsme nezvládli hlavně první poločas. Po přestávce nastalo mírné zlepšení, ale zpět do zápasu jsme se bohužel nevrátili.

TJ Vítkov
Miloš Grepl, asistent trenéra Vítkova: Získali jsme důležité tři body, a to zcela právem. V Oldřišově jsme byli jasně lepším mužstvem, když jsme klidně mohli zvítězit mnohem vyšším brankovým rozdílem. Hlavně první poločas probíhal zcela v naší režii. Vytvořili jsme si obrovské množství šancí, jenže v letošní sezoně nám koncovka dělá problémy. Naštěstí jsme využili alespoň dvě příležitosti.



Sestavy


SK Moravan Oldřišov
T. Anděl [-] - M. Ulička [-] , R. Kurka [-] , J. Blahetka [-] , L. Samek [-] - R. Wicha [-] , J. Klement [-] , P. Pardy [-] (61. J. Vavrečka [-] ) , A. Utěšený [-] , M. Jadrný [-] - D. Bořucký [-]

TJ Vítkov
D. Richter [-] - M. Mikulenka [-] , P. Dubový [-] , P. Scholaster [-] , K. Krása [-] (88. D. Kostera [-] ) - L. Ječmének [-] , L. Dohnálek [-] (90. J. Vlček [-] ) , J. Černín [-] - L. Pavlíček [-] (80. O. Pop [-] ) , M. Jurečka [-] (81. T. Černoch [-] ) - O. Kalivoda [-]

ŽK: 59. J. Černín , 62. M. Jurečka , 88. K. Krása .
Počet diváků: 88. Rozhodčí: LEVINGER Milan - PŘEČEK Dušan, KRIŠTOF Adam.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.